Prøv CFD-handel på nett

CFD-handel byr på spennende muligheter. En av de ledende aktørene i markedet har nå en gratis demoversjon for denne type handel.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / CFD-handel

CFD-handel er en av årets store trender i finansbransjen. Selv om det er mange som sverger til denne type trading, skal man også være klar over at det innebærer svært høy risiko. Mange har tapt mye penger nettopp på dette, og det er viktig at man forstår risikoen før man begynner.

Det skal også nevnes at CFD-handel innebærer handel med en type finansinstrument med ganske unike egenskaper. Ved å gjøre et lite innskudd hos en nettmegler kan man eksponere seg for store pengesummer i markedet. 1000 kroner kan gi deg kjøpekraft på 50.000 kroner eller mer hos enkelte nettmeglere. Dette gir deg mulighet til en enorm avkastning, men like viktig er det også å være klar over at dette kan medføre betydelige tap og hele kapitalen hos nettmegler kan gå tapt.

Nettmeglere kniver om kundene, og dette gir fordeler for oss som spekulerer i valuta og valutakurser.

Det finnes mange tilbydere av nettopp CFD-handel. Utvalget av CFD-produkter omfatter nå alt fra aksjer, indekser, råvarer, valuta og opsjoner. Mange utenlandske nettmeglere har også mange instrumenter som er spesielt interessante for norske kunder, som er relatert til norske kroner eller Oslo Børs.

Du kan også gå short og ta en posisjon basert på prisnedgang i markedene.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

CFD (Contract for Difference)

Prøv CFD-handel: Velg mellom gratis demo eller ekte konto

CFD, er en forkortelse for Contract for Difference, og gir deg muligheten til å eie en posisjon i en valuta, aksje, indeks, eller råvare uten at du nødvendigvis eier det underliggende instrumentet.

CFD-tjeneste: Din kapital er i fare?

CFD-tjeneste: Din kapital er i fare?

Ja, CFD-handel innebærer høy risiko. De aller fleste taper penger, og man kan spørre seg om hvorfor noen ønsker å handle differansekontrakter. Hvorfor? Daytradere ønsker andre muligheter enn å handle direkte i valuta, råvarer, aksjer, indekser og fond.

Trading for begynnere

Trading triks: Få avkastning på endringer i valutakurser gjennom CFD-handel

Det finnes ingen universell suksessoppskrift innen valutahandel. Oftest er det slik at de som lykkes med valutahandel har lang erfaring med trading i tillegg til at de gjerne har betydelig kapital.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Hvilken CFD-tjeneste benytter du, og hvorfor?

Hvilken CFD-tjeneste benytter du, og hvorfor?

CFD er et svært risikabelt finansprodukt, men det finnes daytradere og vågale spekulanter som er fast bestemt på å kun handle med CFD-er, og da gjelder det å finne den mest egnede CFD-tjenesten.