CFD-tjeneste: Din kapital er i fare?

Ja, CFD-handel innebærer høy risiko. De aller fleste taper penger, og man kan spørre seg om hvorfor noen ønsker å handle differansekontrakter. Hvorfor? Daytradere ønsker andre muligheter enn å handle direkte i valuta, råvarer, aksjer, indekser og fond.

CFD-tjeneste: Din kapital er i fare?
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / CFD-handel

*Risikoadvarsel: CFD-tjeneste. Innebærer høy risiko. Handle kun for penger du er beredt å tape. Vær sikker på at du er kjent med risikoen før du begynner.

Å handle valuta indirekte via differansekontrakter er en vanlig strategi for valutatradere. Et typisk derivat i så måte er CFD-er, eller Contracts For Difference. Når du handler via CFD-tjenester får du normalt tilgang til et stort antall slike CFD-er.

Fordeler med CFD-trading

Høy giring – dette er både fordelen og ulempen med CFD-trading.

Med CFD-tjenester på nett kan du med et lite beløp få mulighet til å være eksponert for et langt større beløp i markedet. Dette er giring i praksis, og innebærer en høy risiko, men er også ettertraktet blant tradere.

CFD-handelstjenester tilbyr ofte en svært handelsprogramvare som er spesialtilpasset til rask og krevende trading. Det finnes ofte en gratis demo der man kan handle med denne med fiktive beløp uten å sette inn penger, og bare dette er en grunn til å prøve CFD-trading.

Santiddsstrømmer med noteringer er gjerne helt gratis hos CFD-meglerene. Når man handler hurtig i valuta og differansekontrakter er riktig og presis informasjon helt nødvendig.

Gratis demo av CFD-tjenester

Du kan teste ut CFD-tjeneter uten risiko hos mange nettmeglere som tilbyr dette. I stedet for å gå i gang med å handle med virkelige penger med en gang, kan du altså få muligheten til å prøve helt risikofritt uten å tape dine egne penger allerede i begynnelsen.

Dersom du først øver deg uten å satse egne penger, kan du alltids begynne å handle med virkelige penger senere, og da har du i tillegg fått mer erfaring. Et godt tips!