Programvare til daytrading

Noen tradere er av den oppfatning at man trenger mange skjermer og dyre trading programmer for å begynne med CFD-handel i aksjer, valuta og annen daytrading. Sannheten er at det finnes billige og gratis alternativer hos populære nettmeglere.

Programvare til daytrading
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Daytrading

Når du skal handle aksjer eller derivater, behøver du selvsagt å handle via en nettmegler eller en annen type handelstjeneste.

Et populært alternativ i disse dager er CFD-handel, der man kan handle CFD-er i aksjer, råvarer, valuta, opsjoner og indekser, og vil være av interesse for aktive tradere som er villig til å ta en ekstra risiko.

Enten du skal drive med CFD-trading i valuta, aksjer, råvarer eller indekser, så har du her muligheten her gjennom et bredt tjenestetilbud hos disse tjenestene innen differansekontrakter.

Hos CFD-tjenester kan du registrere deg og handle med virkelige penger, eller eventuelt prøve en demo av handelsplattformen først. Det beste er sannsynligvis å velge en utenlandsk nettmegler, da tjenestene her er mer avanserte og tilpasset daytrading, men selv om man velger utenlandske nettmeglere kan man få norsk språk om det er å foretrekke. Det finnes mange handelsinstrumenter som er aktuelle for norske kunder også blant utenlandske nettmeglere, som for eksempel CFD-er relatert til aksjer og indekser på Oslo Børs.

Gratis demo er normen blant de utenlandske CFD-tjenestene. Du kan derfor prøve risikofritt forskjellige handelsløsninger, og du vil kunne oppleve en nøye gjennomtenkt funksjonalitet som er godt egnet for blant annet teknisk analyse.

Flere norske tradere sverger til nettopp til å benytte de mer internasjonale handelsplattformen i stedet for norske nettmeglere, kanskje på grunn av god funksjonalitet og den er fornuftig prismessig for den som ønsker å handle aktivt.

* ADVARSEL: Din kapital er i fare! Vi minner om at CFDer er girede produkter, og kan resultere i tap av hele det investerte beløpet eller det beløpet som er satt inn på kontoen hos nettmegler. Vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i risikoen før du eventuelt begynner å handle.