Gratis demo til valutahandel

Ønsker du å prøve handel i valuta? Mange vil prøve seg på valutahandel, og den beste og mest risikofrie måten å gjøre dette på er via en demokonto som tilbys av enkelte nettmeglere, ofte helt gratis og uten forpliktelser.

Gratis demo til valutahandel
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Prøv trading

Å bruke gratis demoer av handelsprogrammer er pedagogisk sett en ekstremt bra måte å lære valutahandel på, og det er dessuten helt risikofritt siden man ikke satser egne penger.

Tradere vil kunne oppnå store fordeler ved å velge nettopp å bruke en gratis demo av tradingsoftware, og bruke dette en liten stund før man begynner å handle med egne penger.

Her kan du prøve en demo til gratis valutahandel

*Risikoadvarsel: All handel innebærer risiko for tap. Ved handel i finansielle instrumenter som innebærer belåningsgrad vil det alltid være høy risiko. Handle kun for penger du har råd til å la gå tapt. Informasjonen her er ikke et investeringsråd, men kun til opplysning. All handel foregår på eget ansvar.

Selv om det virker forholdsvis enkelt, skal det sies at det ikke er selvsagt at man vil lykkes med denne typen trading. Det ser enkelt ut å bare kopiere tradere som allerede gjør det bra, men selv om man kopierer de som har gjort det bra i lengre tid og tjent mye penger, betyr ikke det at de kommer til å opprettholde avkastningen. Historisk avkastning er altså ingen garanti for fremtidig suksess. CFD-er innebærer høy risiko og denne type trading passer ikke for alle.

Sosial trading

Sosialt investeringsnettverk er finansielle handelstjenester på nett der tradere samles og hvor de kan dele informasjon, for eksempel hva og når de handler i finansmarkedene.

Det geniale med sosial trading er at du kan se hva alle andre handler, og bruker du de største nettverkene har du dessuten muligheten til å kopiere enhver trader på deres plattform.

De størset sosiale handelsnettverkene har millioner av brukere og er en ledende aktør innen sosial trading på nett. Ved å bruke et sosialt handelsnettverk kan du automatisk kopiere en hvilken som helst trader.

Det er ganske enkelt å få dette til å fungere bra: Alt du må gjøre er å kopiere en trader som kommer til å tjene godt fremover. Man vet selvsagt aldri hvem som kommer til å gjøre det bra i fremtiden, men ved å se på historikken og porteføljene til de ulike traderne har man en god pekepinn. Dermed er det stor sannsynlighet for at du kommer til å gå en fin avkastning om du kopierer en trader som har hatt god og jevn avkastning i lengre tid.

Verdt å vite: Husk at investeringstjenester som tilbyr handel med girede produkter innebærer risiko. Om du bare bruker prøveversjonen og ikke egne penger er det derimot ingen risiko. For viderekomne er det også mulig å gire handlene, og du kan da selv bestemme hvor mye du ønsker å gire, og risikoen øker med høyere giring. Tjenesten har mange tradere, og noen av disse traderne er ekstremt dyktige, og disse kan det lønne seg å kopiere. Likevel er det viktig å være klar over at tidligere avkastning aldri en garanti for fremtidige resultater. Du bør derfor kun handle med penger du har råd til å tape!

Sosial trading på nett

Som handelsløsning er de sosiale investeringsnettverkene kommet langt og leder på mange måter utviklingen innen finansteknologi.

Det vi dessuten ser er at avanserte handelsløsninger er ekstremt vanskelig å bruke. Her kommer sosial trading inn.

Med sosiale investeringsnettverk som tilbyr prøveversjoner kan du handle risikofritt med demohandel så lenge du selv ønsker. Mulighet til å sette inn egne penger og handle i finansmarkedet via CFD på aksjer, valuta, råvarer og derivater:

Prøv sosial trading her

*All handel innebærer risiko for tap. Handle kun for penger du har råd til å la gå tapt.

Igjen minner vi om at brukeren selv er ansvarlig for å sette seg inn i risikoen ved slike investeringer. Ved behov ta kontakt med en uavhengig rådgiver. Husk at all trading innebærer risiko, og CFD handel er spesielt risikabelt. Sett deg derfor godt inn i risikoen før du eventuelt begynner å handle med egne penger.