Taktiske beslutninger i valutahandel

Taktiske beslutninger i valutahandel
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Det beste vern mot enhver form for tap i Forex markedet er pengene ledelse. Hvis du er seriøs nok til å sette penger i fare handel valuta så du bør være alvorlige nok og profesjonelle nok til å bruke solide penger management teknikker. En trading strategi og penger forvaltningsstrategi gjør opp din totale handel plan. Dette setter to typer beskyttelse på kontoen: reglene for din trading strategi og reglene for pengene dine forvaltningsstrategi.

Den første metoden for pengene ledelse å innlemme i din handel er at skal kun handle med kapital du har råd til å tape. Trading valuta innebærer betydelig risiko og har mye mer til felles med gambling enn det gjør med å investere i et mer tradisjonelt aksjemarkedet. Derfor setter midlene i fare er aldri et smart trekk som en ansvarlig trader ville gjøre. Traders gjøre mye bedre når de arbeider med risikokapital, i denne saken har de et mye lavere nivå av stress og er i stand til å gjøre mye klarere beslutninger.

Dernest har det beste rådet noensinne gitt til en trader vært å redusere tap og la fortjenesten løpe. Cutting dine tap betyr å plassere stopp i de riktige stedene i henhold til din risikotoleranse og deretter stikker med den opprinnelige planen. Når du blir stoppet ut du er ute, gå videre og vente på et annet oppsett for å komme inn på markedet. Men når handelen flytter inn de pengene du bruker en etterfølgende stopp for å beskytte det du har fått og holde fra å ha en lønnsom handel tur sørover på deg. Hvis du arbeider i lengre tid rammer du kan finne deg selv på begynnelsen kanten av en 100 + pip farten på en konsistent basis hvis oppsett produsere gode signaler.

For det tredje bør du unngå bruk av ekstrem belåning. Noen valutameglere lar deg bruke opp til 400:1 utnytte og kan tilby muligheten for store gevinster, men også store tap hvis det ikke behandles korrekt. Å være på feil side av en handel med en enorm innflytelse posisjon kan helt utslette deg. I de amerikanske markedene handelsfolk er begrenset av forskrift til 50:1 på store parene og 20:01 på mindre par.

Det fjerde bør du unngå tar på seg mer enn du kan håndtere. Dette skjer ofte når tradere begynner å over handelen som forårsaker dem til å miste søvn og glemme andre områder av livet sitt. Komme vekk fra datamaskinen og handel er avgjørende for forstanden og kvaliteten på dine handler.

Den siste fristelse av valutahandel har å gjøre med å få grådig. Å bli grådig kan føre til at dårlige beslutninger og over handel også, spesielt hvis du har flere vinnende handler på rad. Den beste måten å unngå å få grådige, er å ha en plan for bekjempelse av dette som er innebygd i din handel plan.

Sammendrag: pengene ledelse er en av de viktigste delene av handel valuta. Holde et stramt tøyler på pengene dine hjelper deg å beholde pengene du allerede har trygg og pengene du gjør i lommen.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked