Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valuta programmer
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Svært få er i stand til å predikere valutamarkedet manuellt (uten bruk av teknologiske hjelpemidler). Profesjonelle bruker nesten alltid programmer for å lage analyser.

Med moderne valutaprogrammer kan også amatører hevde seg i valutamarkedet. Det krever ingen forkunnskaper for å prøve seg, men selv om algoritmene skal være feilfrie er det selvfølgelig ikke risikofritt.

Noen algoritmehandelprogram er komplette trading system som analyserer data automatisk. Hensikten er å tjene penger på valutahandel. Likevel er det også mange som taper penger ved bruk av algoritmer. Det finnes ingen sikker måte å tjene penger på i finansmarkedet.

Enkelte valutaprogram har levert gode tall, men det er kanskje bare uriktige tall og må vurderes deretter. Noen rapporterer rekordavkastning på astronomiske 1.000% på bare 6 måneder, og 95% nøyaktighet under alle markedsforhold.

Selvsagt skal man ta disse tallene med en klype salt, og det vil alltid være risiko forbundet med slik handel. Kanskje testet de programmet bare på en god dag? Eller finne noe annet å kaste bort penger på.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked

Algoritmehandel

Algoritmehandel: beste roboter på markedet?