Sosial trading og sosiale investeringsnettverk

Millioner av tradere handler i sosiale investeringsnettverk. Det er en fin mulighet for den som ønsker å se hva andre handler, og kopiere disse handlene automatisk. Med en gratis demo kan man prøve dette uten risiko.

Sosial trading og sosiale investeringsnettverk

Sosial trading gjør det mulig å handle i markedet på en mer effektiv og smartere måte, ved at du kan se hva andre ledende tradere kjøper og selger i sanntid, og du kan kopiere deres handler automatisk. Det er også mulig å tjene en ekstra inntekt i sosial trading, ved selv å bli kopiert av andre tradere.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Investor

Et sosialt tradingnettverk er en handelsplattform som gjør det mulig å se hva andre tradere i nettverket handler.

Det største sosiale tradingnettverket er eToro, og her handler millioner av tradere. Det er da mulig å se hva andre handler i sanntid, og disse handlene kan kopieres helt automatisk. Mer informasjon om dette finnes her:

Les mer om hvordan du handler hos det sosiale tradingnettverket eToro.

Man kan også kopiere disse traderne automatisk, slik at en del av det du har innestående på konto blir brukt til å kopiere andre tradere uten at du trenger å gjøre noe selv.

Litt som aksjefond, men likevel veldig annerledes

På en måte blir det som å investere i aksjefond men med høyere risiko og kun en forvalter. Det fungerer likevel utmerket godt, og dette er grunnen til at mange nettopp velger å sette litt av porteføljen sin hos det sosiale investeringsnettverket.

Du kan som nevnt prøve en gratis demo av investeringsnettverket hvor du kan handle med et fiktivt pengebeløp i en ubegrenset periode.

Enkelte sosiale investeringsnettverk tilbyr en unik kombinasjon av flere trading plattformer, enten man trader hjemmefra eller er på farten. Det største sosiale trading nettverket deres kan benyttes av alle typer tradere, uansett nivåe eller erfaring med handel.

Hvorfor plassere litt av porteføljen i sosiale investeringsnettverk

Sosial handel gir helt andre muligheter enn annen trading. Det er dessuten noe helt annet enn å plassere penger i aksjefond, der oppsiden er relativt begrenset.

Høyere risiko medfører likevel at sosiale investeringsnettverk må benyttes forsiktig, og det kan være lurt å starte med bare mindre verdier når man skal først benytte disse.

Når du handler eller investerer sosialt vil du aldri være alene, og det er enkelt å finne gode tradere man kan kopiere.

Kunder som handler i sosiale investeringsnettverk får tilgang til verdens største investeringsnettverk. Her får du nytte av den kollektive visdom. Bli en del av sosiale handelsnettverk og du vil oppdage et rikt tradingsamfunn, der du kan diskutere på direkten med andre tradere og utveksle investeringsideer med tradere fra hele verden.

Gjennom sosiale investeringsnettverk kan du som bruker finne andre som er dyktige innen tradingog lære av og kopiere det andre gjør. Du velger enkelt og greit hvem du vil følge basert på deres handelshistorikk og risikoprofil.

Finn noen tradere som har gjort det bra tidligere, og som har en risikoprofil som du kan akseptere, og velg at du ønsker å "kopiere". Så enkelt er det å kopiere proffene, og deretter kan du utføre dine handler helt autoamtisk!

Du kjenner kanskje allerede risikoen forbundet med trading, men mange vet ikke helt hvordan de skal beregne risikogrunnlaget.

Hvordan kopiere de beste tradere i det sosiale investeringsnettverket

Dert er naturlig at man ønsker å følge og kopiere bare de beste traderne. Det er også spennende å se hvordan noen tradere klarer å tape hele innskuddet.

Lær av både gode og dårlige tradere:

Man kan lære mye av å studere både gode og dårlige tradere. Kanskje kan man få de beste leksjoner ved å studere alle de som ikke gjør det så bra.

Hvis man gjør det motsatte av de dårlige traderne, er man fortsatt ikke garantert å lykkes, men da har man i alle fall eliminert noen vanlige feiltrinn.

Bruk sosiale investeringsnettverk når du skal finne de beste traderne:

Hos de mest populære sosiale investeringsnettverk har du muligheten til å se, følge og kopiere de beste traderne i deres investeringsnettverk.

Det man gjør er å først velge en trader man ønsker å kopiere. For å finne ut hvem du skal følge, ser du enkelt og greit på handelshistorikken og risikoprofil til andre tradere.

Med et enkelt klikk kan du begynne å kopiere andre kunders handler automatisk. Dette er virkelig genialt, og en av de mest revolusjonerende tjenestene for private tradere som noensinne har blitt laget. Nå kan du handle som en ekspert bare ved å kopiere en ekspert.

Prøv sosial trading uten risiko eller innskudd

Du kan som nevnt prøve sosial trading gratis uten tidsbegrensning ved å benytte en prøveversjon, eller du kan sette inn penger og begynne å handle i det virkelige finansielle markedet.

De største nettverkene har millioner av brukere, og man kan se hvilken avkastning hver og en av disse har, og om man vil kan man kopiere tradere man ønsker å følge, slik at en andel av din kapital hos nettmegleren blir brukt til å gjøre de samme handlene som den traderen du velger å kopiere.

Deres innovative og prisbelønnede investeringsnettverk er verdens største, og en fantastisk opplevelse å delta på. Vi anbefaler alle trading-interesserte som ennå ikke har en konto hos et sosialt investeringsnettverk, å prøve seg i dag. En øvelseskonto her er gratis og du risikerer ingenting. Alternativt kan du åpne en ekte konto med det samme, du kan begynne å handle i markedet med egne penger etter å ha satt inn ditt første innskudd.

Sosial trading erfaringer: Verdt å vite om sosial trading i dette investeringsnettverket

Vi har søkt på nett etter spørsmål som norske og utenlandske tradere lurer på vedrørende sosial trading, og har funnet svar på disse spørsmålene.

Når det gjelder sosial trading, er det ingen annen tjeneste som tilbyr noe lignende. Man finner andre nettmeglere som er inspirert av sosiale medier og som har visse fellestrekk med sosial trading, men det er ingen andre som lar deg kopiere tradere på samme måte. Dessuten er de det største investeringsnettverket, og dette har den åpenbare fordelen at de da har flere tradere, og sannsynligheten for at mange av de beste traderne finnes her er ganske stor.

Sosialt investeringsnettverk har et nettsamfunn ulikt noe annet. De har gjerne flere millioner brukere, og tilbyr en innovativ plattform som er annerledes enn alt annet. Vi har ikke til hensikt å trenge noen som helst tjenester over hodet på våre lesere, men dette er en tjeneste som er vel verdt å prøve ut.

Hvis du går tom for øvelse-penger trenger du ikek engang å ta kontakt (du trenger ikke sende e-post, live chat, eller ringe de) - ettersom de fyller på med nye virtuelle penger automatisk når dine første 10.000 på øvelseskontoen er brukt opp. Deretter kan du fortsette å øve deg så lenge du måtte ønske.

Du trenger ikke tidligere erfaringer fra finansiell handel for å benytte et sosialt investeringsnettverk, det er selvsagt ingen ulempe, men noen nødvendighet er det heller ikke.

Gratis demo av sosial trading

Det kan imidlertid være lurt å åpne en gratis øvelseskonto dersom du ikke har tidligere erfaringer med denne type trading. Dette er gratis og uforpliktende, og hjelper deg neste skritt på veien mot ekte trading. De har også verdifulle kurs (e-kurs) og online seminarer (webinarer) som gir deg all den kunnskap du trenger for å lykkes.

Pengene dine står vanligvis helt trygt hos regulerte handelstjenester. De er ikke medlem av banksikringsfondet ettersom selskapet ikke er registrert i Norge.

De fleste sosial-trading finanstjenester har gode betalingsløsninger, også for norske brukere. Her kan du sette inn penger med kredittkort, PayPal, Neteller - og du kan du begynne å handle umiddelbart. Øvrige betalingsmetoder er også tilgjengelig, men da må du påregne litt ventetid (1-3 dager) frem til beløpet er bekreftet mottatt av.

Er det vanskelig å begynne å handle sosialt?

De populære sosiale tradingnettverkene gjør det enkelt å komme i gang, de har en guide til hvordan du benytter deres handelsplattform, selv om den i seg selv er ganske intuitiv.

Sosial trading programvare

Tradingsoftware hos de sosiale investeringsnettverkene er nesten uten unntak enkel å bruke. De sosiale investeringsnettverkene setter deg gjerne i sentrum av markedet.

Med deres trading-tjenester kan du handle døgnet rundt. De har flere millioner brukere fra over hele verden, bare det i seg selv er oppsiktsvekkende.

Vi har tidligere beskrevet tjenesten i detalj, men det tar ikke mange minuttene å teste tjenesten selv heller, og det koster deg ikke noe.

Prøve en demo gratis (uten tidsbegrensning og helt risikofritt, det er ikke nødvendig å sette inn penger for å prøve handelsplattformen).

Tre måter å handle på

Hos de sosiale investeringsnettverkene kan du med bare én konto handle via tre forskjellige plattformer.

Alt du trenger å gjøre er å opprette en gratis konto, og du får da tilgang til tre eksklusive måter å handle i finansmarkedene:

Kort fortalt får du en utrolig velfungerende handelsopplevelse med sosial trading. Du kan når som helst prøve deres handelsverktøy gratis og helt uten risiko, og ingen innskudd er nødvendig.

Hva er egnentlig et investeringsnettverk?

Sosial handel med verdipapirer (aksjer, valutaer etc) er det aller siste innen investeringer. Et nettbasert investeringsnettverk er en spennende og givende måte å få tilgang til de finansielle markedene.

Med all den kunnskapen man kan hente fra sosiale investeringsnettverk blir det mye lettere å foreta gode beslutninger. Sosial trading gir deg tilgang til visdom og erfaringer som andre mennesker har, og du kan uten å øke ditt eget kunnskapsnivå likevel øke kvaliteten på dine investeringer. Med et sosialt investeringsnettverk vil du få muligheter som du ikke visste var mulig.

Investeringsnettverket lar deg kopiere ekspertene automatisk

Via sosial trading kan du se og følge med på aktiviteten til de beste traderne (her finnes det flere millioner brukere, så noen er virkelig ekstremt dyktige og tjener ufattelig mye penger på deres handler).

Det mest oppsiktsvekkende med sosial trading imidlertid ikke bare det at du kan se hva disse ekspertene gjør, men du kan også kopiere det de gjør - bokstavelig talt.

Du kan for eksempel navigere deg frem til den eksperten i investeringsnettverket som har tjent mest penger de siste 3 månedene, og så kan velge at du ønsker å automatisk kopiere handlingene til denne traderen. Du kan selvsagt begrense hvor mye penger du skal bruke, og trenger ikke kopiere det eksakte beløpet som den valgte eksperten bruker til tradingen. Deretter er det bare å lene seg tilbake å se pengene rulle inn på konto - hvis eksperten du har valgt å følge fortsetter å være like profitabel. Enkelt, greit, og utrolig genialt!

Via det sosiale tradingsamfunn får du alltid massevis av ideer og inspirasjon.

Prøv sosial trading. Kopier ekspertene

Se, følg og kopier enhver trader. Med denne grunnleggende visjonen har trading blitt en helt ny opplevelse. Deres handelsplattform er det råeste som har blitt lansert av tjenester i de finansielle markeder siden online trading først ble en mulighet for privatpersoner.

Med sosiale trading har du muligheten til å oppdage hva ekspertene gjør for å lykkes, og deretter er det opp til deg hva du ønsker å gjøre med denne informasjonen. Du kan simpelthen følge aktiviteten til andre tradere, for å lære av det eller bare fordi det er god underholdning. Du kan diskutere og chatte med andre tradere, og sist men ikke minst kan du kopiere de beste traderne - deres suksess blir din suksess.

Når du tar del i et sosialt investeringsnettverk er du aldri forlatt til deg selv. Du kan bruke nettverket som en ren ressurs der du finner din "investeringsguru" som du velger å følge og kopiere, eller du kan bare kjempe om å komme på topplistene selv.