Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

lettjente penger

Lettjente penger for folk flest finnes, men man må være villig til å bli mindre skeptisk og prøve flere muligheter.

27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Hvis du har etterspurt kompetanse, er kjendis, proff idrettsutøver, eller hvis du allerede har mye penger til å begynne med, er det ikke tvil om at det finnes muligheter for å tjene "lett-tjente penger".

Lett-tjente penger til folk flest

Hva om du ikke har kjendisstatus eller ikke har spesiell kompetanse? Det er fortsatt håp for å tjene tjene penger raskt og enkelt.

  • Aksjer er enkelt å tjene penger på, du kjøper billig og selger dyrt, og så tjener du penger.
  • Valutahandel gir deg en kjempemulighet til å tjene penger hvis du tør å satse litt.
  • Nettkurs om å tjene penger på nett - en guide til hvordan du kan få lettjente penger fra internett. Guiden er på engelsk, og er medlemsbasert. Den første måneden koster kun $1 så du risikerer nesten ingenting ved å teste den ut. Om du synes dette er verdt å satse videre på kan du betale for fullt medlemskap, men det blir opp til deg senere.

Raske penger for unge mennesker

  • Pante flasker er det få som blir rik av, men hvis du bare trenger noen kroner og er helt rådløs er det en mulighet.
  • Svare på betalte spørreundersøkelser og få betalt noen kroner for hver undersøkelse. Vær oppmerksom på at dette kan medføre mye reklame i innboksen, og den som ønsker å prøve dette har derfor en svært god grunn til å opprette en dedikert epost som ikke tar skade av store mengder digitalt søppel.
  • Gjøre småjobber for generøse naboer og gavmilde besteforeldre, de betaler kanskje mye mer enn hva man egentlig fortjener. Hjelp til med maling, snømåking, gressklipping, handle på butikken, vasking.
  • Bli reklame postbud. Putte reklame i postkasser og få betalt for det.
  • Tenk langsiktig og glem småpenger. I stedet; start allerede nå å forberede deg på å bli rik når du blir eldre.

Det kan være lett å tjene penger, men lett-tjente penger får du ikke før du begynner å snuse på mulighetene rundt deg. Start med å vurdere forslagene over, kanskje er det noe av dette du kan tjene gode penger på?

Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.