Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

tjene penger nett jobb nettsider
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Det finnes to måter å tjene penger på:

  • Dyktighet. Du bruker din kunnskap til å tjene penger.
  • Flaks. Du vinner penger, arver penger og så videre.

Dette gjelder like mye på internett som ellers i verden. Inntekter må man enten arbeide for, eller så kommer de mer eller mindre tilfeldig.

Nettsidene som gir deg inntekter

Vi har sett på hvilke tjenester som gir deg den beste muligheten til å tjene penger på nettet, og benytter vi inndelingen ovenfor hvor man enten tjener penger på flaks eller dyktighet.

Merk at enkelte av alternativene som presenteres her kan innebære risiko for tap av kapital. Leseren bør derfor sette seg godt inn i hvilken risiko dette innebærer før man bestemmer seg for å satse egne penger.

sider på nett som du kan tjene penger på

Tjene penger på DYKTIGHET?

Bruk dine ferdigheter til å tjene penger på nett. Her er noen sider som kan være av interesse.

START NETTBUTIKK - og selg varer på nett:

Her finnes det mange gode tjenester. eBay og Finn er tjenester du kan bruke til å selge ting, eller du kan starte din egen nettbutikk. Det er én ting å ha kjennskap til disse sidene, og noe helt annet å vite hvordan du faktisk klarer å drive en lønnsom virksomhet gjennom disse. En nettside vi kan anbefale er Salehoo, som garantert vil hjelper alle som er motiverte til å tjene penger på ebay, nettbutikk, og nettauksjoner. Denne siden vil gi deg en aha-opplevelse når du forstår hvordan enkelte aktører faktisk tjener penger gjennom sider som eBay.

AKSJEHANDEL PÅ NETT:

Det finnes utallige strategier for den som ønsker å tjene penger på aksjer, og det er vanskelig å utpeke én side som en vinnerkandidat her. For å lykkes er du avhengig av å benytte en nettmegler som er konkurransedyktig på kurtasje og avgifter, og som samtidig har en god handelsplattform. Hvilken som er best avhenger av indivuduelle behov. Her er en liste over de viktigste norske nettmeglere.

Det tradisjonelle valget er å plassere pengene i aksjefond eller andre typer fond, men det finnes også andre alternativer til dette, blant annet sosial trading.

tjene penger online hjemmefra

SOSIAL TRADING - kopiere lønnsomme tradere:

Ønsker du å tjene penger på oppgangen i finansmarkedene, men mangler kunnskapen selv? Løsningen kan være å kopiere andre som allerede har knekt koden til hvordan man lykkes med trading. Tjen penger på andres dyktighet ved å kopiere de mest vellykkede traderne. Dette kalles sosial trading. Det er ikke lett å tjene penger på trading, men ved å kopiere noen som allerede er lønnsomme med sine investeringer er det blitt en lavere terskel til å begynne med handel i aksjer og derivater.

Det er enkelt å opprette en konto hvor man kan kopiere andre tradere. Start med å velge et sosialt investeringsnettverk som har tilstrekkelig antall brukere. Et godt utgangspunkt er å velge et regulert sosialt investeringsnettverk, gjerne ett med millioner aktive brukere, slik at utvalget av de du kan kopiere også er stort. Finn så ut hva millioner av andre tradere investerer i, og finn noen lønnsomme tradere du ønsker å kopiere.

Husk likevel at alle typer investeringer innebærer risiko, og selv om du kopierer noen som har hatt god avkastning tidligere, er ikke det en garanti for fremtidige resultater. De har mulighet for høy giring, dette gir bedre avkastning dersom dine posisjoner går i din favør, men øker også risikoen betraktelig. Du bør derfor sette deg inn i risikoen før du handler med større beløp, og sats aldri mer enn du har råd til å tape. I tillegg til å kopiere andre tradere, kan du også benytte sosiale handelsnettverk til selvstendig trading. Du får muligheten til å handle aksjer, råvarer og valuta gjennom CFD instrumentet.

hvordan tjene penger

BLOGGING:

Noen norske bloggere har millioninntekter. Det mange kanskje ikke tenker like mye over, er alle de som tjener litt på bloggen sin. Hvor mye du tjener kommer an på dyktighet og om du klarer å gjøre bloggen interessant for mange lesere. Utover det er det også viktig å knytte seg opp mot en god og sikker leverandør av webhotell med en god blogg-løsning. Unngå for all del gratistilbudene som finnes der ute, og heller benytt deg av Bluehost, som er et profesjonelt og rimelig alternativ for boggere.

tjener pengene på internett

Tjene penger på FLAKS på nett?

Den som ønsker å overlate det meste til tilfeldighetene har også en rekke muligheter på nettet. Dette er ting som krever minimalt med ferdigheter, men til gjengjeld er det lite du kan gjøre for å påvirke utfallet. I mange tilfeller dreier det seg mer om å prøve å vinne penger.

NETTBASERTE KONKURRANSER:

Det finnes mange konkurranser man kan delta i på nettet, og noen ganger er det penger i premiepotten. I virkeligheten er det få anledninger der man har muligheten til å å vinne penger helt gratis. Du må som regel gi fra deg din e-post eller andre personlige detaljer, og dette er informasjon som kan selges videre til andre selskaper med eller uten ditt samtykke. Derfor bør man generelt være skeptisk til alle gratis konkurranser. Konkurranser på nett er ofte abonnementsfeller, og før du deltar bør du sørge for at du kan stole på selskapet som arrangerer konkurransen og lese betingelsene.

Det er mange useriøse aktører som tilbyr gratis konkurranser på nett, og et bedre alternativ om man ønsker å vinne penger kan være tradisjonelle pengespill. Det finnes en rekke utenlandske spillselskaper tilgjengelig for norske spillere med millioner av kroner i premiepotten.

Det finnes et stort utvalg av tilbydere av pengespill på nett. Noen svært få er heldige og vinner mye penger på disse spillene, men de fleste taper stort. Hvis du er opptatt av å tjene penger, er det derfor bedre å la flaks være flaks, og satse på aktiviteter som kan gi deg faste inntekter.

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.