Prøv CFD-handel: Velg mellom gratis demo eller ekte konto

CFD, er en forkortelse for Contract for Difference, og gir deg muligheten til å eie en posisjon i en valuta, aksje, indeks, eller råvare uten at du nødvendigvis eier det underliggende instrumentet.

cfd handel

CFD kan være et hvilket som helst finansielt instrument. Det er ikke begrenset kun til aksjer (som mange tror), men kan også brukes på valuta, råvarer, indekser og andre finansielle instrumenter. Ønsker du å prøve en demo av CFD-handel eller handle med egne penger? Du kan handle med CFD-er her.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / CFD-handel

Handel med derivater og spesielt CFD-handel har blitt populært i Norge de siste årene. Mye på grunn av utvidede handelsmuligheter. I tillegg er det som regel heller ingen kurtasje når du handler CFD-er. Et annet viktig poeng med CFD handel er at det er en mye mer effektiv måte å handle på en tradisjonell handel med finansinstrumenter.

Slik begynner du å kjøpe og selge CFD-er

Dette utføres via en handelstjeneste (nettmegler) som tilbyr CFD-handel.

Langt i fra alle nettmeglere tilbyr CFD-handel. Dessuten er det store kvalitetsforskjeller mellom tilbydere av handel med differansekontrakter. Det finnes mange aktører innen CFD-handel, men de virkelig gode nettmeglerene som er egnet for norske tradere kan nok telles på en hånd, ja kanskje bare på et par fingre.

Vi har plukket ut det vi mener er de mest egnede handelstjenestene for CFD-er her, og disse fungerer utmerket til akkurat dette formålet. Her kan du handle CFD-er i aksjer, råvarer, valuta, krypto, indeks, ETF og mer.