Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

penger tjen millioner internett svindel

Tjen penger på internett og begynn allerede i dag, her får du noen tips som virkelig fungerer.

29. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Folk fra alle nesten verdenshjørner har tjent millioner av kroner på internett! Noen har gjort det hjemmefra, og mange har startet med svært lite penger. Hvis de kan gjøre det, så kan du også gjøre det.

Det dummeste du kan gjøre hvis du vil begynne å tjene penger på internett, er vel å søke tips på nett om å "tjene penger online". Vi håper denne artikkelen kan være et sjeldent unntak, for her har vi samlet noen ideer som i beste fall kan være gull verdt.

Slik får du inntekter fra internett

Hvordan få en inntekt fra internett

Her er de noen gulltips om hvordan du kan begynne å tjene penger hjemmefra via internett:

  1. Netthandel er i skuddet. Du blir ikke bare rik, men blant de rikeste i Norge om du klarer å skape en konkurrent til Komplett.no på egenhånd. Nettbutikk er i utgangspunktet ikke billig: Du må kjøpe inn varer og du må ha lagerplass, og dette koster ofte svært mye penger. Nettbutikken i seg selv er riktignok ingen stor investering, og du kan godt bruke en gratis og ferdig løsning. Her er en norsk guide om å starte nettbutikk.
  2. Starte en blogg, nettside eller butikk på nett. Det trenger ikke være en avansert tjeneste som som FaceBook eller YouTube, mindre nettsider kan du også tjene penger på. Du behøver ingen teknisk erfaring, og det er veldig enkelt å få et domene og egen nettside selv om du ikke kan noe om data fra før. Du bare velger hvilken type nettside du ønsker å lage, og fyller inn noe innhold, og så har du en egen nettside på eget domene. Resultatet blir veldig profesjonelt og det kunne ikke vært enklere. Mulighetene til å tjene penger her er mange, eksempler på dette ser vi blant annet hos en rekke norske bloggere og nettbutikk-eiere. For mange en fin ekstrainntekt, og for noen blir det millioninntekter.
  3. Sosial trading går ut på å handle ting som aksjer, valuta og råvarer via et sosialt investeringsnettverk. De største sosiale investeringsnettverkene har i dag flere millioner tradere, og hvor det er mulig å kopiere andre handlere som allerede tjener penger. Det betyr at du ikke må ha kunnskaper selv om hva som er smart å kjøpe, men du trenger kun å finne ut hvilke tradere som allerede har hatt en fin avkastning.
  4. Freelance jobber på nett. Mange legger ut mindre oppdrag og småjobber på nett. På nettsiden Freelancer finner du alt mulig av forskjellige oppdrag som du kan få betalt for. Du kan også bruke denne nettsiden til å sette andre i arbeid (for eksempel dersom du ønsker å frigjøre tid til noe annet, eller dersom du må gjennomføre noe og trenger kompetanse som du selv ikke har).
  5. Dropshipping er et svært billig og bra alternativ til å starte en tradisjonell netthandel. I stedet for å kjøpe inn varene selv, bruker du en grosisst som sender direkte ut til kundene dine. Salehoo er en aktuell tjenester dersom du ønsker å lære deg hvordan du raskt og enkelt kan tjene penger på dropshipping gjennom eBay og andre auksjonssider og rubrikksider og eventuelt også egen nettbutikk.
  6. Valutahandel på nett. Fx trading er ikke en enkel oppgave, men det kan læres. Når du behersker det er det ingen grenser for hvor mye penger du kan tjene. Millioner, milliarder. Bli god på dette, og verden blir din! Lær mer om valutahandel.
  7. Kjøpe og selge aksjer på internett. Du trenger ikke så mye penger for å begynne. Forvent ikke å mangedoble pengene dine, klarer du å slå markedet med 5% til 20% er det svært bra. En investor kjøper med tanke på å eie aksjene for en lengre periode. En trader kjøper og selger ofte, gjerne kjøp og salg av samme aksje mange ganger hver dag (daytrading). Mer om aksjehandel.
  8. Selge ting på nett direkte fra leverandøren. Bruk for eksempel eBay, der er det lettest å selge og stor etterspørsel. Du trenger ikke engang kjøpe inn varene du skal selge på nettet, da det er mulig å selge direkte fra leverandøren, noe som reduserer risikoen din til et minimum. Her er en guide til hvordan du kan selge andres ting på eBay, og det er selvfølgelig helt lovlig.
  9. Følg tipsene fra "nett-guruer". Det finnes mange kurs om hvordan man skal tjene penger på nett. Stort sett har vi ikke funnet noe som er verdt å betale for, men det finnes enkelte unntak. De som er ekstra interessert i hvordan man kan tjene mer enn bare ekstra inntekter fra nett kan for eksempel ta en titt på denne guiden om å tjene penger på internett, som faktisk inneholder mye bra info som kan være verdt å betale litt for.

Tjene penger online i Norge

Andre måter å skaffe egne inntekter fra internett

Det finnes selvfølgelig mange flere muligheter i tillegg til det vi allerede har nevnt. Hvis du virkelig ønsker å tjene mye penger, må du gjøre noe du liker, ikke bare se på andres inntekter og hvor mye penger man kan tjene.

Andre måter å tjene penger online:

Tjene penger på å selge bilder på nett:

Tjene penger på å ta bilder. Vi har prøvd den beste og mest berømte guiden om hvordan du skal tjene penger på bilder på nett, og dette funker faktisk! Er du interessert i å ta bilder, og dersom du også tilfeldigvis er interessert i å tjene penger på hobbyen sin (hvem er vel ikke det), så er denne siden vel verdt et besøk. Alt du trenger er et digitalkamera, og tilgang til internett, og så kan du begynne å tjene penger på ganske kort tid.

Selge tegninger og grafikk på nett:

Tegninger og grafikk kan selges på nettet med stor fortjeneste. Det er mulig å tjene overraskende gode penger på dette ifølge enkelte kilder, og du trenger ikke være verdens beste tegner eller kunstner for å lykkes heller. Her er en side som viser deg hvordan du kan tjene penger på å selge dine tegninger og design.

Hvis du ikke vil jobbe, men tror på fremtidig flaks:

Du kan vinne mye penger, men da må man være svært heldig... Pengespill er som regel noe man taper penger på.

Alternativer for deg som vil tjene penger på nettet

Det finnes altså mange muligheter for deg som ønsker å tjene penger på nett. Husk at det ikke kommer helt av seg selv. Vær bestemt, og sett av litt tid hver uke til dine internettprosjekter, og etter en stund vil du kanskje begynne å tjene penger.

Du kan få penger fra internett allerede denne uken. Et typisk eksempel på dette er dersom du har noe du ikke trenger, dette kan du selge på Finn.no. Et annet eksempel er å selge dine tjenester på nett, for eksempel kan du tilby design-tjenester eller du kan skrive tekster for andre. Internett kan også brukes til å få oppdrag for fysisk arbeid, eller for å finne faste arbeidsforhold. Bruk fantasien, mulighetene er mange.

Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.