Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

eToro gratis demo

Hvis du ennå ikke har prøvd eToro kan du nå få en gratis demo, der du får prøve handel med sanntidskurser. Nykommere får 100.000 dollar i en virtuell portefølje, og fungerer utmerket til å bli kjent med eToro samtidig som du får verdifull erfaring med trading. Skjermbilde: eToro

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Prøv trading

eToro har blitt en av våre favoritter til all trading. Vår erfaring er at eToro er en trygg og stabil tjeneste som fungerer utmerket for norske tradere. De utvikler seg og tilpasser handelstjensten i takt med de raske endringene i finansmarkedet.

Prøv eToro gratis (demo med sanntidskurser)

eToro tilbyr en veldig fin demo, det vil si: Alle nykommere hos eToro får en virtuell portefølje med 100.000 dollar som kan brukes til trading. Dette er virtuelle (fiktive) penger som du kan bruke til å øve deg på trading, samtidig som du blir kjent med alle handelsmuligheter og funksjoner som finnes hos eToro.

Alle tradere og finans-interesserte burde ha en konto hos eToro. Ikke bare fordi det er en god handelstjeneste, men de har et enormt nettverket av tradere: Mange millioner bruker eToro som nå er verdens ledende sosiale tradingnettverk. Se hva andre tradere handler i sanntid, og du har muligheten til å kopiere andre tradere, inkludert eToros topp-tradere, og det uten å måtte betale forvaltningsgebyr.

Gratis demo fra eToro er tilgjengelig på alle skjermer (mobil, nettbrett og datamaskin). Vi liker både mobil-appen til eToro og online-versjonen der du kan handle direkte i nettleser. Appen til mobil er praktisk, og utmerket om du vil handle i markedet fra andre steder enn hjemmefra eller kontoret. Vi foretrekker ellers å bruke online-versjonen i kombinasjon med et par storskjermer, men kjenner også til at det er tradere som handler kun via mobil i eToro-appen.

Hva du kan handle hos eToro

eToro tilbyr handel i aksjer, med et stort utvalg av aksjer fra børser over hele verden. Disse er tilgjengelig både i demo-versjon og i fullversjon. Alt du kan handle med ekte konto kan du også handle med din virtuelle demo-konto.

I tillegg til aksjer, har eToro også mange andre handelsmuligheter. Du kan handle ETF som er børsomsatte fond, og her kan du handle både ekte ETF-er og ETF-derivater. eToro er også en ledende aktør innen CFD og tilbyr CFD-handel i råvarer, valuta, indekser og flere andre verdipapirer, med muligheter som shorting og giring.

Hvorfor bruke eToro

eToro er trygt. Dette er en regulert finanstjeneste drevet av et stort og seriøst selskap med et godt rykte opparbeidet over mange år.

eToro fungerer utmerket for norske tradere. Denne tjenesten fungerer for tradere uansett hvor i verden man befinner seg. Innrapportering av skatt og utfylling av skattemelding (selvangivelse) er en enkel sak om du benytter eToro, da du finner alle nødvendige tall lett tilgjengelig inne på din eToro-bruker.

eToro tilpasser seg finansmarkedet. Mange nettmeglere henger etter, det har du kanskje opplevd om du har benyttet andre norske nettmeglere. Finansmarkedet har store endringer hele tiden, og eToro følger utviklingen og tilpasser handelstjenesten i takt med disse endringene. Vår erfaring er at ingen annen nettmegler har vært så gode på akkurat dette som eToro.

eToro gjør det mulig å kopiere topp-tradere. Den funksjonen vi liker best hos eToro, og som er helt unik, er at du kan søke i porteføljene til millioner av andre tradere, og legge inn egne filtre, og deretter kopiere den traderen som passer kriteriene. Finn topp-tradere og kopier disse med en bestemt sum penger eller en bestemt andel av din portefølje. Utrolig kjekk funksjon, prøv denne med demo-kontoen om du ønsker å se hvordan det virker.

eToro har blitt en super-populær handelstjeneste (med god grunn). Deres sosiale tradingnettverk benyttes av millioner av brukere, og vi mener de er garantert best i klassen her. Hvis du vil ha innsikt i hva andre topp-tradere tenker om markedet, er dette stedet å være.