Økonomi tips

Få gratis tips om økonomi og penger her.

Bli rik

Hvordan bli rik?

Har du noen gang tenkt på hvorfor du ikke tjener mer enn du gjør i dag? Finn ut hva du kan gjøre med det! Vi har her samlet noen ideer og tanker om det å tjene penger og bli rik.

Skatt

Skatt

Skatt er den største utgiftsposten du noengang vil få her i livet. Derfor er det svært viktig å orientere seg om skatteregler, lovlige smutthull, og muligheter for skattelette.

Spare penger

Spare penger

Spare penger med noen enkle sparetips. Det kan være rimelig enkelt å spare flere tusen kroner i måneden. Penger spart er penger tjent vet dere!

Raske penger

Raske penger

Vil du tjene raske penger? Vi har gjort en undersøkelse blant norske nettsider som gir råd om raske penger, og her er resultatet.

Gratis penger

Gratis penger

Skeptikere advarer mot at ingen gir bort penger. Men er dette egentlig riktig? Bli med oss og finn ut hvordan du kan få gratis penger.

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens er ikke noe du blir født med, men noe man kan lære seg. Lær deg å tenke på en ny måte som kan hjelpe deg til å tjene mer penger. Bli rikere med disse tipsene.

Selvangivelse

Selvangivelse

Selvangivelse av inntekt, utgifter, formue og gjeld gir grunnlaget for hvor mye du skal betale i skatt og avgifter til staten. Finn ut hvordan du kan få mest mulig fradrag i selvangivelsen, og les om fordelene ved elektronisk utfylling.

Forsikring

Forsikring: Disse forsikringene bør du ha

Det tilbys mange unødvendige forsikringer, men noen er nesten nødvendige. Les hvilken forsikring du bør du ha, og hvilke forsikringer som er nærmest verdiløse.

Falske penger

Falske penger

Produksjon av falske penger er ingen genistrek. Du blir sannsynligvis tatt, og det er en svært alvorlig forbrytelse. Finn ut hvordan du kan printe penger helt lovlig!

Deltidsjobb

Deltidsjobb

En deltidsjobb kan bidra med penger i kassen. Enkelte deltidsjobber er godt betalt og krever lite kompetanse. Noen deltidsjobber er åpne for alle, og de kan du lese mer om her.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Finn ledige stillinger med årslønn på over én million. Her er de ledige jobbene som er utlyst nå og som kan gi deg en fet lønn!

Skattelister

Skattelister

Det er ingen hemmelighet at aviser og nettsider tjener penger på å offentliggjøre skattelister. Men visste du at du også kan tjene penger på skattelistene?

Uførepensjon

Uførepensjon, trygd og inntekt

Uførepensjon er en pensjon som sikrer inntekt til et verdig livsopphold for mennesker som har fått varig nedsatt evnen til å utføre inntektsbringende arbeid på grunn av sykdom, skade eller lyte.

Sykepenger

Sykepenger

Sykepenger kommer godt med når du ikke er i stand til å jobbe i jobben din. Her er noen svært gode tips for deg som er for syk til å gå på jobb.

Inkasso og gjeld

Inkasso og gjeld

Mange mennesker i Norge, et av verdens rikeste land, har lagt seg til svært kostbare forbruksvaner. Dårlig oversikt i personlig økonomi medfører ofte problemer med gjeld og inkasso. Her er løsningen.