Ledige stillinger

Finn ledige stillinger med årslønn på over én million. Her er de ledige jobbene som er utlyst nå og som kan gi deg en fet lønn!

ledige stillinger

Finn jobb eller bli selvstendig. Det er sannsynligvis enklere å lykkes på egenhånd, enn å bli ansatt i en jobb med millionlønn.

27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Økonomi tips

For å finne ledige jobber, kan du benytte internett eller eventuelt ta kontakt med selskaper hvor du tror det er behov for dine kvalifikasjoner.

Hvor mange jobber i Norge har en årslønn på over 1.000.000 kroner? Antagelig under 10% av alle stillinger, kanskje så lite som 3% av alle jobber.

Hvis du vil tjene 1 million kroner har du to alternativer:

  • Få kompetanse og bli attraktiv i arbeidslivet. Du kan bli en leder, en god selger, en ettertraktet kjendiskokk, eller noe helt annet. Sett deg på skolebenken, eller få erfaringer i arbeidslivet. Med utdannelse og/eller arbeidserfaring stiller du sterkere til å få en jobb som betaler deg over millionen i årslønn.
  • Jobb selvstendig eller start noe. Begynn å jobbe med noe uten å kontakte en arbeidsgiver. Bli selvstendig, start et bedrift, finn på en god forretningside. Alt du trenger er en brukbar idé, en gjennomførbar plan og drivkraft til økonomisk suksess. På tjen1million.com finner du tips til deg som vil bli egen sjef og finne på noe lurt selv.

De beste tipsene til millioninntekt

Dette kan du tjene over én million på:

Les også: Hvordan bli rik

Bli rik

Hvordan bli rik?

Har du noen gang tenkt på hvorfor du ikke tjener mer enn du gjør i dag? Finn ut hva du kan gjøre med det! Vi har her samlet noen ideer og tanker om det å tjene penger og bli rik.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Skatt

Skatt

Skatt er den største utgiftsposten du noengang vil få her i livet. Derfor er det svært viktig å orientere seg om skatteregler, lovlige smutthull, og muligheter for skattelette.

Spare penger

Spare penger

Spare penger med noen enkle sparetips. Det kan være rimelig enkelt å spare flere tusen kroner i måneden. Penger spart er penger tjent vet dere!

Raske penger

Raske penger

Vil du tjene raske penger? Vi har gjort en undersøkelse blant norske nettsider som gir råd om raske penger, og her er resultatet.

Gratis penger

Gratis penger

Skeptikere advarer mot at ingen gir bort penger. Men er dette egentlig riktig? Bli med oss og finn ut hvordan du kan få gratis penger.

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens er ikke noe du blir født med, men noe man kan lære seg. Lær deg å tenke på en ny måte som kan hjelpe deg til å tjene mer penger. Bli rikere med disse tipsene.

Selvangivelse

Selvangivelse

Selvangivelse av inntekt, utgifter, formue og gjeld gir grunnlaget for hvor mye du skal betale i skatt og avgifter til staten. Finn ut hvordan du kan få mest mulig fradrag i selvangivelsen, og les om fordelene ved elektronisk utfylling.

Forsikring

Forsikring: Disse forsikringene bør du ha

Det tilbys mange unødvendige forsikringer, men noen er nesten nødvendige. Les hvilken forsikring du bør du ha, og hvilke forsikringer som er nærmest verdiløse.