Tjen penger

Tjen penger på strategiene på denne siden.

Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.

Jobb hjemmefra

Jobb hjemmefra

Vil du begynne å jobbe hjemmefra? Det kan være både behagelig og økonomisk. Les om fordelene og ulempene, og få noen gode tips om jobbing hjemme.

Hvordan tjene penger

Hvordan tjene penger

Folk er tydeligvis interessert i å få et svar på dette spørsmålet; Hvordan tjene penger? For å virkelig forstå hvordan du tjener penger, må du forstå hva penger er. Lær deg å bli en pengemagnet!

Investere penger

Bruke penger til å tjene mer penger

En av de mest effektive måtene å tjene penger på, er å la pengene jobbe for deg. Finn ut hvor mye penger du må ha for at dette kan være en aktuell strategi for deg.

Millioninntekt

Millioninntekter: slik kan det gjøres

Millioninntekt er ikke lenger så uvanlig. Det finnes mange måter å tjene en million kroner på. Vi har tatt en runde for å finne ut hvordan andre tjener sine millioner.

Pante flasker

Millioninntekt på å pante tomflasker

Flaskepanting er for mange en desperat handling for å overleve. For andre blir der rett og slett millioner i kassa på å pante tomflasker. Les om noen som tjener fett på dette!

Hvordan bli rik

Hvordan bli rik

Hvordan bli rik? Dette er et korny spørsmål, på grensen til det idiotiske. Likevel er det noe de fleste av oss funderer på iblant. Les videre for å finne ut hvordan du kan bli rikere!