Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

lotto lotteri

Verdens største lotteri er muligens det multinasjonale EuroMillions lotteriet.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

I utlandet delest det ut enorme pengepremier til lottospillere hver uke. Det har nesten blitt hverdagskost å lese om heldige lottospillere som vinner alt fra 50 millioner eller 800 millioner, og noen ganger enda mer.

Hvorfor spille når sjansene for å vinne er så små?

Det er veldig, veldig usannsynlig at man vinner noe stort i lotto. Enten det er i norske lotterier eller andre lands statlige lotterier. Noen ganger er det så små sjanser at ingen vinner på veldig lenge, og i mellomtiden bygger jackpotten seg opp til å bli gigantisk. Til slutt er det alltid noen som vinner, og da er premiesummen gjerne vokst til mange hundre millioner kroner, i noen tilfeller til og med et milliardbeløp.

Siden man neste helt sikkert ikke vinner, er det da noen vits i å spille? Millioner av mennesker gjør det, og selv om man ikke vinner får man i det minste litt spenning ved å være deltager også.

Slik spiller du lotto i utlandet:

For å spille lotto i utlandet, måtte du tidligere være fysisk tilstede i det landet lotteriet holdes. I dag har vi internett, og det er nå mulig å spille på et hvilket som helst stort lotteri.

Spill kun for penger du har råd til å tape. I lotto er det svært liten sannsynlighet til å vinne penger. Store premier kan være fristende, men som regel så taper man penger. Se på lotto som en underholdningstjeneste, der du kjøper deg spenning. Eventuelle gevinster er selvsagt hyggelig.

Hvordan vinne i lotto?

Har du opplevd dette: Du har kjøpt en eller flere lottorekker, og du venter spent på vinnertallene. Tallene kommer opp på skjermen, så tenker du:

"Hvorfor valgte jeg ikke disse tallene!?"

Det er lett å være etterpåklok. Det er lett å se i etterkant av en trekning hvor lite som skal til for å vinne ufattelig mye penger.

Det er bare ett problem med å vinne i lotto:

Det er umulig å forutsi vinnertallene. Ingen i verden klarer det. Det hjelper ikke det engang om du er Albert Einstein eller en fremragende matematiker. Lotto handler ikke om matematikk eller avanserte systemer. Det handler om flaks.

For å vinne i lotto må du ha flaks, for oddsen er ikke på din side i dette spillet.

Flaks er noe du skaper selv

Du kan ikke få flaks. Flaks kommer ikke flaksende. Nei, flaks, det er noe du må skape selv. Heldige mennesker har skapt muligheter for seg selv.

For å vinne i lotto må du skape muligheten til å vinne. Lotto er et tilfeldighetsspill, men det er likevel mulig å aktivt påvirke dine vinnersjanser. Les videre for å få noen slike tips som du kan bruke for å vinne i lotto.

Hvordan vinne i lotto

For det første; lotto systemer fungerer ikke, fordi det er helt tilfeldig hvilke lottotall som blir vinnertall. Vurderinger av matematiske sannsynligheter har ingen plass i et lottospill; du kan være dum eller smart, dine sjanser for å vinne påvirkes ikke av intelligens. Ikke bruk penger på et lottosystem, du kan i stedet bruke pengene du sparer på noen ekstra lottorekker.

For det andre; Du bør ha en strategi. Vi sier ikke at du må ha det, men det gir deg i hvert fall bedre vinnermuligheter. Strategien kan eksempelvis være å kjøpe 10 lottorekker hver uke, helt til du vinner x antall kroner. For hver gang du spiller, vil du få en litt større sjanse til at din lottorekke blir utvalgt.

For det tredje: Spill der du vinner mest og der du får beste odds. Noen lotterier som utmerker seg med store gevinster er disse:

  • EuroMillions som er et multistat lotteri i Europa
  • Powerball som er et statlig USA lotteri
  • MegaMillions som også er et USA lotteri

De tre overnevnte lotteriene har verdens høyeste premieutbetalinger. Vi snakker ikke lenger om en hovedgevinst på millioner, men milliarder av kroner. Ulempen er at sannsynligheten for å vinne hovedpremien er svært liten.

For det fjerde: Ikke gi opp selv om du ikke har vunnet på lenge. Et råd som har blitt gitt i mange forskjellige sammenhenger er å aldri gi opp. Tenk deg følgende: Du spiller de samme lottorekkene hver uke i flere år, men etter flere år bestemmer du deg for å ta en pause eller bytte ut noen tall, og akkuratt denne gangen ville en av dine opprinnelige lottorekker matchet vinnertallene.

For hver gang du spiller samme lottorekke vil du få en litt større sannsynlighet for å vinne. Bestem deg for noen tall, og bruk disse tallene hver gang.

For det femte: En annen måte å få bedre odds på er rett og slett å satse mer. Bruk litt mer penger. Ja, det kan også bety at du vil tape mer, men det betyr også at dine sjanser for å vinne øker ganske betydelig.

Tenk på det, en som spiller med 10 rekker har dobbelt så stor sjanse til å vinne som en som bare spiller med 5 rekker! Spiller du med 100 rekker har du 10 ganger så stor sjanse for å vinne som en som spiller med bare 10 rekker.

Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.