Bruke penger til å tjene mer penger

En av de mest effektive måtene å tjene penger på, er å la pengene jobbe for deg. Finn ut hvor mye penger du må ha for at dette kan være en aktuell strategi for deg.

penger

Penger kan brukes til å tjene mer penger. Les om hvor og hvordan du kan plassere penger for å oppnå en positiv avkastning.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Hvis du starter med nesten ingenting, og ønsker å bli rik, må du først finne ut en effektiv måte å tjene penger på. Når du har begynt å tjene penger kan du begynne å tenke på hvordan du skal bruke disse pengene til å tjene enda mer penger.

Penger kan være morsomt å bruke, men i stedet for å bruke penger på noe annet enn det du virkelig trenger, kan du plassere dine penger på en slik måte at de øker din formue ytterligere. Bruk penger til å tjene mer penger.

Hvor mye penger må du ha?

Hvor mye penger må du ha for å prøve deg på en slik strategi, altså der du bruker pengene dine til å tjene mer penger?

Svaret er at du kan begynne når som helst. Det er mer fornuftig å plassere en hundrelapp i en god investering enn å bruke den på noe du ikke trenger.

Det spiller ingen rolle om du har 500 kroner, 15.000 kroner eller 4 millioner. Alle som ønsker å bli rik bør benytte seg av dette tipset: Bruk penger til å tjene mer penger.

Litt penger går selvfølgelig med til forbruk, da det ikke er gratis å leve. Det du ikke bruker på det mest nødvendige, kan du bruke på å investere.

Kunnskap og forpliktelse til strategien er betingelsen for suksess.

For at dette skal være en effektiv strategi må du lære deg hvordan du investerer smart, slik at du oppnår god avkastning på pengene du investerer.

Du må også være konsistent, og følge strategien. Dersom du støtt blir fristet til å bruke pengene på ting du ikke trenger, heller enn å investere, vil dette medføre at det tar lenger tid for deg å bli rik.

Altså, lær deg hvordan du investerer smart, og dediker pengene dine til investeringer.

I starten må du tjene penger ved siden av, men etter hvert kan du ha bygget opp så mye penger at du ikke trenger andre inntekter enn den avkastning du får fra dine investeringer. For at denne planen skal virke må du gjøre gode investeringer, og du så mye av dine penger som mulig til nye investeringer.

Hvordan investere penger?

Det finnes mange ting du kan investere i. Dine penger kan vokse av seg selv om du investerer riktig, men ikke alle investeringer er like fornuftig.

Her er noen muligheter for å bruke penger til å tjene mer penger:

  • Investere penger i egen bedrift. Mangler du ideer? Her er noen tips til forretningsideer på internett.
  • Investere penger i valuta. Betydelig risiko men mulighet for ekstremt bra fortjeneste.
  • Investere i aksjer eller aksjefond. Kan være risikabelt, men mulighet for god avkastning.
  • Plassering på høyrentekonto i bank. Liten risiko, men lav avkasstning. Banken kan være et alternativ i perioder der du ikke finner andre gode investeringsmuligheter.
  • Investere i egen bolig. Kan være rimeligere enn å leie, men kjøp en bolig etter evne. Kjøp et palass eller en villa først når du har blitt rik.
  • Investere i kunst, vin, gull, veteranbiler, råvarer, mv. Advarsel: Pass opp for svindlere som vil ha deg til å investere i edelstener og vin over internett!
  • For å spare skatt, start et eget holding selskap når du investerer for mer enn 1 million kroner. Du kan da investere gjennom et egetetablert aksjeselskap og oppnå betydelige skattelettelser.
Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.