Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.

tjen penger online
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Vi har delt inn våre anbefalte tjeneste kategorisk:

Tjen på nettsalg og nettbutikk

For deg som vil drive nettbutikk eller selge ting på internett:

  • SaleHoo er nettsiden for deg som vil begynne med fjernsalg av varer, det vil si at du ikke trenger å investere penger i varene selv, men du selger varene først, og så kjøper du varene fra leverandør etterpå, og leverandøren sender direkte til kunde. Du slipper all administrasjon og unngår all risiko som vanlige nettbutikker har.
  • Starte Nettbutikk er en norsk guide til å opprette og drive nettbutikker.
  • Tjene penger på eBay er en gratis og kortfattet guide til hvordan man begynner å tjene penger ved salg fra et fjernlager. Selg varer direkte fra leverandør på nett via salgssider som eBay og Finn.

Trading, aksjer og valutahandel

  • Aksjehandel kan medføre både gevinst og tap, og det er viktig å sette seg godt inn i risikoen før man begynner. Se linken for mer informasjon om å handle akjser.
  • Gratis demo av trading i markedet. Denne handelstjenesten tilbyr handel basert på virkelige sanntidskurser, slik at du kan prøve deg som trader i markedet med fiktive penger. Lær og få trading-erfaring uten å risikere noe, slik at du er klar den dagen du skal begynne å trade med større beløp med egne penger.
  • Nettmegler oversikt på norsk. Her finnes en oversikt over populære valutatjenester hvor man kan handle valuta og spekulere i Forex. Det er mulig å tjene penger, men merk at dette innebærer høy risiko, og man bør derfor være fullstendig klar over risikoen før man eventuelt begynner å satse egne penger.

Flere linker om å tjene penger på nett

  • Tjene penger på internett med noen av disse nettsidene. Her finnes flere forskjellige nettsteder man kan benytte til å skape egne inntekter. Noen muligheter innebærer lite risiko og koster svært lite å begynne med, mens andre aktiviteter kan koste penger og innebærer mulighet for tap av kapital. Det er derfor viktig at leseren setter seg godt inn i omfanget og eventuell risiko før man prøver noen av disse tipsene.
  • Se også tips om hvordan du tjener penger. Vi har blant annet skrevet mer om å tjene penger på internett, og her finner du flere aktuelle tjenester.
Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Bli millionær

Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.