Vil du bli millionær?

Vil du bli millionær? Finn ut hva som er hemmeligheten til å bli dollarmillionær. Les om den spennende og morsomme veien du må gå for å tjene opp en formue på 6-7 millioner kroner.

bli millionær vil du bli millionær

Vil du bli millionær? Tittelen som millionær er ikke lenger spesielt eksklusiv, og det er ganske begrenset hva man får kjøpt for 1 million kroner. Sats på å bli dollarmillionær, så har du i det minste råd til å bo greit og du kan plassere penger slik at din formue vokser seg betydelig større for hvert år.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Tjen penger

Hva er det som er så spesielt med å være millionær? Ingenting. Absolut ingenting!

Alle må starte et sted, og det finnes mange muligheter. Start med å prøve å tjene den første millionen (om du ikke allerede har gjort det).

Hvordan tjene den første millionen? Her finnes det mange muligheter. Se en oversikt over alle forslag på hjemmesiden eller les det vi har skrevet om å tjene penger på internett, der finner du mye spennende.

De rike blir rikere

Når du først har begynt å tjene penger, blir det mye lettere å tjene enda mer penger. Det er slik kapitalismen virker i praksis.

Det finnes 10.000.000 dollarmillionærer i verden. Dette er et imponerende antall med velstående mennesker, og står som bevis på at det er muligheter for de fleste til å bli dollarmillionær.

Ikke vanskelig å bli millionær

Det er slett ikke vanskelig å bli millionær. Klarer du å spare 8.000 kroner i måneden, da vil det ta omtrent 9 år før du har en million i kontanter, hvis vi tar med renteinntekter på disse pengene.

9 år for å bli millionær, og for å "bare" tjene 1 million kroner, det er jo ikke imponerende i det hele tatt!

"1 million er nesten ingenting"

Hva får man for en million i dag? Du får ikke engang en sentralt beliggende leilighet på 35 kvadratmeter for den prisen! Millionærer-tittelen er ikke lenger så grom som den en gang var. Det finnes jo så mange millionærer, og de fleste lever ikke akkurat et luksusliv.

Vil du bli millionær? Hvis du ønsker å bli velstående bør du sikte høyere enn som så. Dollarmillionær, kanskje?

Vil du bli dollarmillionær?

Nå begynner vi å snakke! Når du er dollarmillionær og du har 6-7 millioner kroner, da har du litt penger mellom hendene. Fortsatt ikke mye, du er ikke akkurat rik eller velstående selv om du er dollarmillionær heller, men i hvert fall på grensen til økonomisk komfortabel.

Som dollarmillionær har du råd til et greit krypinn, et brukbart transportmiddel, og du vil fortsatt nok til en liten pengeplassering på høyrentekonto, aksjer eller i valuta som kan vokse seg større for hvert år.

Veien til å bli dollarmillionær

Selv om det ikke finnes en bestemt måte for å bli dollarmillionær, så finnes det mange gode tips. Uansett hvilken "vei" du velger for å bli dollarmillionær, så lønner det seg å følge noen grunnleggende "trafikkregler":

  • Tjene mye penger! Dette er det viktigste hvis du vil bli dollarmillionær raskt. Du må finne ut hvordan du tjener mer enn en vanlig arbeiderlønn. Det tar lang tid å bli rik med 800.000 brutto i året, finn ut hvordan du tjener minst 1 million kroner i året (tips: Tjen1Million.com har mange konkrete forslag).
  • Hardt arbeid er ikke til å unngå. Hemmeligheten til de fleste dollarmillionærer som er fornøyd med livet sitt, er at de har det morro med arbeidet sitt. Det spiller ingen rolle hva du jobber med, så lenge du trives i jobben og du tjener mye penger på det.
  • Bli god. I det norske samfunnet er middelmådighet godt nok, men for å lykkes her i livet er ikke det nok. Du må bli god til det du arbeider med, og da mener vi virkelig god. Det tar tid, og det krever øvelse, erfaring, prøving og feiling, og dedikert fokus.
  • Bruke penger til å berike deg selv. Bruk minimalt til forbruk og luksus. Plasser penger i egen bedrift, aksjer, valuta, eller høyrente og ha god oversikt over utviklingen til dine investeringer.
  • Investere i noe som du har kunnskap om, og som gir en brukbar avkastning i forhold til risiko. Aldri investere i ting du ikke har kunnskap om.
  • Tape minst mulig penger. Aldri satse mer enn du har råd til å tape. Om du taper penger, forsøk å begrense tapet.
  • Hopp i det. Press deg selv til dine fysiske og psykiske grenser. Sett listen høyere hele tiden, og forvent forbedringer hver uke.
  • Tjen andre. For å tjene deg selv og berike deg selv, må du først berike andre. Dollarmillionærer tilbyr noe av verdi for andre, som de er villig til å betale for. Dette prinsippet gjelder alltid; om du tjener penger på internett, om du driver med valutahandel, eller om du driver en egen bedrift.

Lei av å lese om hvordan du kan tjene lommepenger? På Tjen1Million.com får du tipsene som faktisk kan gjøre deg litt rikere.

Nettsider du kan tjene på

Sidene som hjelper deg å tjene penger på nett

Er du en av de mange som gjerne kunne tenke deg å tjene litt ekstra penger på nett? Eller kanskje drømmer du om å tjene en formue på dine online-aktiviteter? Her er nettsider som kan hjelpe deg et godt stykke på vei!

Valutahandel

Valutahandel

Valutahandel består i å handle valuta og spekulere i valutakurser. Dette innebærer at du må risikere egne penger, men den som behersker valutahandel kan tjene veldig mye penger, gjerne på kort tid.

Vinne i lotto

Vinne i lotto (usannsynlig)

Her er noen tips som faktisk kan øke dine sjanser til å vinne i lotto hver gang. Det er ikke riktig at du trenger flaks for å vinne i lotto. For å tjene penger på lotto må du få oddsene på din side.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Bli rik fort

Bli rik (fort)

Vi har laget en plan til hvordan du kan bli rik. Denne planen er ingen garantert vei til suksess, men kanskje kan du likevel bli rik fort hvis du prøver disse tipsene!

Lettjente penger

Lettjente penger

Det finnes noen muligheter for lettjente penger, men det er ikke mange. Her ser vi på hva du kan gjøre for å tjene penger lett, raskt og uten spesiell kompetanse.

Starte bedrift

Starte bedrift

Skal du starte bedrift? Mange har spørsmål om hvorda de etablerer firma. Skal du registrere et aksjeselskap, enkeltpersonsforetak, hvilket firmanavn skal du velge, hvordan registrerer du deg? Få svar på dine spørsmål om etablering.

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Aksjer, valuta, mm.

Handle aksjer og valuta

Aksjehandel og valutahandel gir deg mulighet til å tjene mer penger med de pengene du allerede eier. Alt du trenger å gjøre er å handle aksjer eller valuta som stiger i pris.

Tjen penger online

Tjen penger online - de beste linkene!

Her er noen utvalgte linker til tjenester og nettsider som omhandler det å tjene penger online. Det finnes ingen garantier for at våre lesere vil tjene penger på disse sidene, men oppfordrer hver enkelt å undersøke de muligheter som er av interesse.