Falske penger

Produksjon av falske penger er ingen genistrek. Du blir sannsynligvis tatt, og det er en svært alvorlig forbrytelse. Finn ut hvordan du kan printe penger helt lovlig!

falske penger

Falske penger er ulovlig å lage. Les artikkelen og finn ut hvordan noen "printer penger" helt lovlig.

27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Økonomi tips

Det er en alvorlig forbrytelse å produsere falske penger. Det er en av få straffesaker i Norge med en minstestraff på 3 år. De fleste som prøver å lure med falske penger blir tatt.

Lovlig å "printe penger"?

Hvis det var en lovlig måte å printe penger, ville du da gjort det? Naturligvis. Du kunne trykke på "print" og i løpet av noen sekunder ville du vært flere tusen kroner rikere, på kort tid kunne du blitt milliardær.

Om det hadde vært lovlig å lage sine egne penger, hva ville skjedd? En devaluering av kronen, slik at en pakke tyggis ville kostet 15 millioner kroner. Det er det som skjer i fattige land der valutaen er ute av kontroll, ting går til helvete og myndighetene printer penger.

Det finnes bare en lovlig måte å printe penger på, og det er hvis du er ansatt i "Statens pengetrykkeri".

Amerikanere bruker uttrykket "printe penger lovlig". Dette har ingenting med falske penger å gjøre. Det de mener, er at det finnes måter å tjene penger på som er så enkelt som å printe pengene. Du gjør man noe for å tjene penger som krever minimalt med innsats, men som gir massevis av penger tilbake.

Hvordan kan du da "printe" penger lovlig?

Det finnes mange måter å gjøre dette på. I aksjemarkedet for eksempel. Er du god, kan du kjøpe noen aksjer en dag, og ta ut en fortjeneste på et par millioner uken etter. Valutahandel kan også være enkelt for de som behersker det, men for de fleste tradere er det nok ikke lett å bli rik. De fleste taper penger på valutahandel og det bør man være klar over.

Det er mulig å tjene mye penger på trading, men de fleste vil ikke lykkes. Proffe idrettsutøvere i verdenseliten kan knipse med fingrene, så får de en sponsor til å kaste noen millioner etter dem. De "printer" penger.

På internett finnes det også muligheter for å "printe penger". Vi har skrevet om noen fantastiske muligheter for å bli rik på internett.

Fellesnevneren for alle måter å "printe penger" på, er at det krever en viss kompetanse før du kommer så langt. Før det blir en "piece of cake" å tjene penger, må du jobbe deg oppover, få erfaring og kunnskap, lære spillets regler, og så blir det lettere og lettere.

Det er det som er så morsomt med å tjene penger. Etter hvert som du blir flinkere, blir det hele tiden enklere å tjene mer penger.

Hvis du har tenkt tanken på å berike din formue med falske penger, så glem det! Det finnes bedre måter å berike seg selv på uten risiko og som gir deg muligheten til å bruke pengene uten å være redd for å bli tatt for å ha gjort noe ulovlig.

Tips om å tjene penger finner du på Tjen1Million.com!

Bli rik

Hvordan bli rik?

Har du noen gang tenkt på hvorfor du ikke tjener mer enn du gjør i dag? Finn ut hva du kan gjøre med det! Vi har her samlet noen ideer og tanker om det å tjene penger og bli rik.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Skatt

Skatt

Skatt er den største utgiftsposten du noengang vil få her i livet. Derfor er det svært viktig å orientere seg om skatteregler, lovlige smutthull, og muligheter for skattelette.

Spare penger

Spare penger

Spare penger med noen enkle sparetips. Det kan være rimelig enkelt å spare flere tusen kroner i måneden. Penger spart er penger tjent vet dere!

Raske penger

Raske penger

Vil du tjene raske penger? Vi har gjort en undersøkelse blant norske nettsider som gir råd om raske penger, og her er resultatet.

Gratis penger

Gratis penger

Skeptikere advarer mot at ingen gir bort penger. Men er dette egentlig riktig? Bli med oss og finn ut hvordan du kan få gratis penger.

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens er ikke noe du blir født med, men noe man kan lære seg. Lær deg å tenke på en ny måte som kan hjelpe deg til å tjene mer penger. Bli rikere med disse tipsene.

Selvangivelse

Selvangivelse

Selvangivelse av inntekt, utgifter, formue og gjeld gir grunnlaget for hvor mye du skal betale i skatt og avgifter til staten. Finn ut hvordan du kan få mest mulig fradrag i selvangivelsen, og les om fordelene ved elektronisk utfylling.

Forsikring

Forsikring: Disse forsikringene bør du ha

Det tilbys mange unødvendige forsikringer, men noen er nesten nødvendige. Les hvilken forsikring du bør du ha, og hvilke forsikringer som er nærmest verdiløse.