Deltidsjobb

En deltidsjobb kan bidra med penger i kassen. Enkelte deltidsjobber er godt betalt og krever lite kompetanse. Noen deltidsjobber er åpne for alle, og de kan du lese mer om her.

deltidsjobb
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Økonomi tips

En deltidsjobb er perfekt for deg som...

  • ønsker flere jobber for å tjene mer penger.
  • ønsker å jobbe, men ikke i en fulltidsjobb.

Det spiller ingen rolle om hva du gjør nå. En deltidsjobb kan være like aktuell for deg som jobber 13 timer om dagen som deg som ikke jobber i det hele tatt. Det spiller ingen rolle om du er bedriftsleder, student, hjemmeværende eller uteligger. Litt ekstra inntekt er noe de fleste vil takke ja til, hvis man får et godt nok tilbud.

Deltidsjobb uten arbeidsgiver

Du trenger ingen arbeidsgiver for å tjene penger. Det du trenger er å finne på en måte å skape verdier. Finne på noe som gjør at du kan tjene penger.

Vi har allerede skrevet om mange muligheter for å tjene 1 million kroner på ett år, og det er ingenting i veien for at du prøver dette i mindre skala: Start i det små, tjen noen kroner.

De fleste ideene som har blitt omtalt på Tjen1Million.com er mulig å gjennomføre på hobbybasis også. Du trenger ikke slutte i jobben for å lykkes med det som omtales her.

Mange tips til å tjene litt penger

Deltidsjobb på internett

Her er noen deltidsjobber som du kan få, akkurat nå:

  • Tjen på fotografering. Alt du trenger for å komme igang er et digitalkamera og en innføringskurs i hvordan du tjener penger på bilder på nett, vi anbefaler dette fotokurset.
  • Alle kan å tegne og du kan få betalt for ganske elementære tegninger. Alt du trenger å vite står beskrevet på denne nettsiden.
  • Her er mange flere ideer du kan bruke for å tjene penger på internett.
Bli rik

Hvordan bli rik?

Har du noen gang tenkt på hvorfor du ikke tjener mer enn du gjør i dag? Finn ut hva du kan gjøre med det! Vi har her samlet noen ideer og tanker om det å tjene penger og bli rik.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Skatt

Skatt

Skatt er den største utgiftsposten du noengang vil få her i livet. Derfor er det svært viktig å orientere seg om skatteregler, lovlige smutthull, og muligheter for skattelette.

Spare penger

Spare penger

Spare penger med noen enkle sparetips. Det kan være rimelig enkelt å spare flere tusen kroner i måneden. Penger spart er penger tjent vet dere!

Raske penger

Raske penger

Vil du tjene raske penger? Vi har gjort en undersøkelse blant norske nettsider som gir råd om raske penger, og her er resultatet.

Gratis penger

Gratis penger

Skeptikere advarer mot at ingen gir bort penger. Men er dette egentlig riktig? Bli med oss og finn ut hvordan du kan få gratis penger.

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens

Økonomisk intelligens er ikke noe du blir født med, men noe man kan lære seg. Lær deg å tenke på en ny måte som kan hjelpe deg til å tjene mer penger. Bli rikere med disse tipsene.

Selvangivelse

Selvangivelse

Selvangivelse av inntekt, utgifter, formue og gjeld gir grunnlaget for hvor mye du skal betale i skatt og avgifter til staten. Finn ut hvordan du kan få mest mulig fradrag i selvangivelsen, og les om fordelene ved elektronisk utfylling.

Forsikring

Forsikring: Disse forsikringene bør du ha

Det tilbys mange unødvendige forsikringer, men noen er nesten nødvendige. Les hvilken forsikring du bør du ha, og hvilke forsikringer som er nærmest verdiløse.