Sosial trading med investeringsnettverk

Sosiale investeringsnettverk lar deg se hva millioner av tradere handler akkurat nå, og du kan kopiere deres handlinger i markedet.

Sosial trading med investeringsnettverk
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Investor

CFD-tjenester som også tilbyr sosiale trading blitt en godt kjent markedsplass for handel i valuta, aksjer og derivater.

Sosial trading på nett

Sosiale tradingnettverk med millioner av brukere gir deg mulighet til å se og kopiere det andre tradere handler.

Du kan til og med kopiere andre tradere helt automatisk, slik at du kopierer det de gjør når du selv ikke er logget på! Og du kan avbryte kopieringen når som helst. Og det beste av alt: Det koster ikke noe!

Husk at CFD innebærer risiko, og din kapital står i fare for å tapes (hele beløpet) når du handler. CFD-er er girede produkter og derfor kan det raskt medføre tap av hele det investerte beløpet. Fordelen er selvfølgelig at det blir ekstra hyggelig om du er en god trader som får rett i dine handelsbeslutninger.

Hvorfor sosiale tradingnettverk

Mange tradere liker sosiale tradingnettverk veldig godt, ikke bare på grunn av sosiale fordeler, men fordi det gir ekstraordinære muligheter innen giring. Dette innebærer riktignok betydelig risiko som man må gjøre seg kjent med.

Dette er tjenester som kan anbefales til tradere som ønsker å drive med sosial trading, men man må sette seg inn i risikoen før man begynner. Dette er trading med CFD-er og risikoen er derfor ikke ubetydelig. Du kan tape hele innskuddet ditt.

Oppsummering om sosial trading

Det er mange grunner til å bli kunde her, jeg nevner bare de viktigste som jeg kan komme på akkurat nå:

    • Millioner av tradere handler i sosiale investeringsnettverk
    • Se hva andre handler til enhver tid
    • Kopier andre tradere
    • Gode betingelser på spreads
    • Ingen kurtasje

Klikk her for å lese mer om sosial trading og du kan prøve risikofirtt og gratis en øvelseskonto og en fullversjon av handelsplattformen er tilgjengelig.