Valuta- og råvarehandel

Noen nettmeglere tilbyr valutahandel i form av CFD-handel. Se hvordan du kan åpne valutakonto hos en CFD-megler og begynne å handle derivater av aksjer, råvarer, valuta og mer.

Valuta- og råvarehandel

Husk at handel med derivater og CFD innebærer betydelig risiko. Det er vitkig å forstå risikoen og være klar over at hele innskuddet hos din nettmegler står i fare for å tapes. Denne formen for trading passer ikke for alle.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Råvarehandel

Valutahandel og råvarehandel er på sett og vis to helt forskjellige disipliner. Likevel er det vanskelig å lykkes på det ene området, om du også ikke behersker det andre. Spekulasjon i råvarer og valuta og derivater er essensen i det du får bryne deg på hos CFD-meglere på nett, og denne nettmegleren har etter hvert blitt en av mine desidert største favoritter.

Skal du handle valutakryss eller råvarekontrakter, og du ønsker billige priser og en god tjeneste til dette, velg en nettmegler som passer til dette. Avanserte tradere og profesjonelle som har tradet en del før like denne nettmegleren på grunn av den pragmatiske måten ordrer håndteres.

De store internasjonale nettmeglerene er godt likt av profesjonelle tradere

Mange store internasjonale nettmeglere var i utgangspunktet en valutahandelsplattform, som senere også har utvidet tjenestetilbudet med CFD-handel innen råvarer og andre instrumenter.

Til valutahandel er disse nettmeglerene ofte utmerket. Bli en lojal bruker av slike tjenester, og du kan noen ganger forvente deg markedets desidert billigste handelsplattform i Forex markedet.

Det er helt gratis å åpne en konto hos mange nettmeglere, og du forplikter deg ikke til å trade selv om du åpner en konto her. Minimum innskudd er lavt, og de er lisenserte og opererer innefor en streng lovgivning i et regulert marked i flere land over hele verden.

Gjør gråstein til gull på marginhandel: Når du handler på marginer, handler du med lånte penger. Dette øker risikoen betydelig, men medfører også at man oppnå større eksponering med mindre innskutt egenkapital.