Valuta kurs: Hvordan få sanntid valutakurser

Et tips om den beste måten å holde seg oppdatert på valutakurser i sanntid...

kurs valuta valutakurs valutakurser

Valutakursene endrer seg hele tiden, og derfor gjelder det å hente inn siste valutakurser. Her er en side med oppdaterte valutakurser i sanntid.

26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Valutakurser

Valutakurser kan man få i sanntid fra en rekke kilder. For de som handler aktivt med valuta er nok det mest aktuelle å benytte seg av kursene som er implementert i handelsløsningen til nettmegleren. På den måten har man alt samlet på en plass.

Det finnes mange nettmeglere å velge blant. Bland de som driver med daytrading er CFD-tjenester populære, og har kan man få valutakurser i sanntid til en mengde valutapar.

Merk at CFD-er er svært risikable instrumenter med giring, men dette er også noe som er attraktivt blant mange tradere nettopp på grunn av giringseffekten. Man står i fare for å tape hele kapitalen ved bruk av CFD-er, og dette passer derfor ikke for alle tradere.

*Viktig advarsel om risiko: All handel innebærer risiko. Handel i derivater eller finansielle instrumenter med belåningsgrad innebærer høy risiko, og det er derfor ikke anbafelt å handle for penger man ikke kan tape. Vær sikker på at du forstår risikoen fullstendig før du begynner å handle. Dersom man ønsker, kan man benytte nettmeglerens demo uten risiko, der man kan handle i alle de samme instrumenter men uten å satse egne penger eller å foreta et innskudd hos nettmegleren. Dette er en utmerket mulighet for den som kun ønsker å forstå hvordan handel hos disse nettmeglerene fungerer.

Liste over valutameglere

Det finnes mange lister over valutameglere som tradere har positive erfaringer med, du finner en oversikt i denne listen over valutameglere. Her er det listet opp det som skal være de beste valutameglere.

En annen liste man kan bruke som utgangspunkt når man søker etter nye handelssteder og plattformer til valutahandel er følgende oversikt over nettmeglere, her finner du de mest populære nettmeglerene som tilbyr handel i valuta.