Valutakurser i sanntid

Oppdaterte valutakurser i sanntid kan du finne gratis en rekke steder på internett. Her er noen tips du ikke bør gå glipp av dersom du driver med daytrading!

valutakurser kurs valuta valutakurs

Sanntidsinformasjon om valutamarkedet er ikke alltid gratis, men som kunde hos enkelte utenlandske nettmeglere slipper du å betale for prisinformasjon. Daytrading blir dermed betydelig rimeligere når du kan kutte kostnader, og på grunn av rimeligere handel velger mange daytradere derfor å handle hos utenlandske nettmeglere.

27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Valutakurser

Valutakurser hos megleren: En profesjonell megler bør tilby kurser i sanntid til sine kunder. Dagskurser (kurser som oppdateres kun én gang om dagen) er ikke tilstrekkelig. For å lykkes med valutahandel er det helt nødvendig å ha tilgang på sanntidsnoteringer fra valutamarkedet.

Her får du sanntidskurser gratis

Hos enkelte valutameglere må du betale ekstra for å få oppdatert sanntidsinformasjon. Noen få meglere tilbyr imidlertid valutakurser i sanntid helt gratis. Det er utrolig viktig at dine handler alltid vil basere seg på korrekt sanntidsinformasjon.

Sanntidsnoteringer hos norskspråklig valutatjeneste

Noen valutatjenester tilbyr sanntidsnoteringer til alle sine kunder helt gratis. Her er det stor variasjon mellom nettmeglerene, så velg en seriøs aktør som tilbyr profesjonelle valutatjenester tilgjengelig for privatmarkedet. Du trenger kanskje avanserte funksjoner, men likevel finn en som er enkel i bruk. Avansert betyr ikke at nettmeglerens handelsprogram må være rotete. De mest avanserte nettmeglerene ser overraskende enkel ut, og etter hvert som man får behov for flere funksjoner, er det lett å begynne å bruke disse, uten at de kommer i veien for de som kun ønsker basisfunksjonene for derivathandel eller valutahandel.

Gratis sanntidsinformasjon og historiske valutakurser

Noen nettmeglere tilbyr også sanntidskurser helt gratis. Dersom engelsk ikke stopper deg, er utenlandske nettmeglere å anbefale. Mange handelstjenester basert i utlandet har dessuten også norsk språk på sine nettsider og handelsprogrammer.

Enkelte utenlandske CFD-tjenester og nettmeglere bruker et high-edge system med svært sofistikert og avansert teknologi for å kontinuerlig gi deg valutakurser som oppdateres flere ganger i sekundet. Dette er ofte mye mer avansert enn hva som finnes blant norske nettmeglere. Du har full kontroll over dine posisjoner i sanntid 24 timer i døgnet, og kan handle til alle døgnets tider.

Hos utenlandske nettmeglere får nye kunder ofte tilgang på demo-trening med virkelige valutakurser, og en-til-en hjelp for å hjelpe deg igang. De tilbyr også bakgrunnsinformasjon om valutamarkedet som kan være nyttig å se på før man handler aksjer eller annet.

* CFD-handel og andre finansielle instrumenter som innebærer girede produkter har en betydelig risiko og man kan tape hele det investerte beløpet. Det er stor forskjell på å handle i CFD og investere i aksjer direkte, ettersom giringseffekten vil kunne medføre betydelige svingninger. Profesjonelle tradere kan ønske å benytte slike produkter for å få en mulighet til å øke avkastningen, men det medfører også en høy risiko ut over det som er forbundet med tradisjonelle investeringer der man handler aksjer i et 1:1 forhold uten giring. Det er derfor nødvendig å forstå risikoen før man begynner å trade.