Å jobbe hjemmefra med valutaspekulasjon

Å jobbe hjemmefra med valutaspekulasjon
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

I 1998, 1999, 2000 og 2001 tusen aggressive, godt finansiert og for det meste unge menn besluttet at det ville være et fantastisk liv å sitte hjemme foran en datamaskin og handel finansmarkedene, tjener millioner av dollar uten maling av en daglig jobb. Det antas at de fleste av disse handelsmenn gikk helt konkurs for to grunner; en mangel på disiplin og mangel på utålmodighet. Hvis du ble stille disse handelsfolk om det var grunnen til at de mislyktes de fleste ville si nei, ville deres unnskyldning være at markedet snudde seg mot dem, det var en dårlig handel, eller at de fikk dårlig informasjon. Men sannheten er at de fleste av disse mennene var grådige, så en sjanse til å gjøre en masse penger og aldri tok seg tid til å virkelig lære hvordan å handle og lage en levende.

Valuta trading er en bedrift. Flytte penger inn og ut av verdens største finansielle marked høres glamorøst, når det i realiteten er det ikke noe mer enn å fatte beslutninger basert på ufullstendig informasjon og telling på statistiske gjennomsnitt å jobbe i din favør. Enhver bedrift krever en plan og denne planen krever at du tar deg tid til å utvikle det og så arbeide den flittig. Ikke alle bedrifter har mulighet til å tjene penger som handel valuta gjør, men de fleste bedrifter er mer tilgivende av single feil. Forex markedet vil fjerne all kapital hvis du gjør feil feil så det er viktig at du forstår de grunnleggende reglene for å være i bransjen for valutahandel.

Uavhengig av hvilken som helst annen beskrivelse, valuta handelsfolk er spekulanter. De er ikke investorer; handel valuta selv for den mest profesjonelle av alle næringsdrivende er mer beslektet med gambling enn det er å investere. Det vil alltid være en vinnende siden og en tapende side akkurat som i gambling. Hvis du tar din fortjeneste du ikke ta penger fra en ansiktsløs marked, er det som kommer fra en annen trader sted i verden som trodde markedet skulle bevege seg i motsatt retning. Investere i andre typer aksjer betyr at du prøver å profittere fra økningen i verdien av en bestemt egenkapital, spekulerer i valutamarkedet er en opp eller ned forslag ikke en investering i den underliggende instrument som du aldri kan ta besittelse av mye som du kontrollerer.

Den nåværende tilstanden i valuta trading markedet gjør det vidåpne for folk å bli tatt nytte av akkurat som aksjer handelsmenn ble tatt nytte av i første del av dette århundret. Å være oppmerksom og bli utdannet ikke bare på markedene, men hvordan valutaer faktisk flytter er grunnlaget for åpning denne type virksomhet. Det er få barrierer for å åpne en valuta trading bedrift, men de som er på plass må overholdes.

Sammendrag: Det er viktig å gjøre leksene dine før du begynner å handle valuta på nettet. Reading, mens det vil gi deg mye informasjon kan ikke få deg klar. Watching andre handel bor ikke kan få deg klar vil heller praktisere handel. Imidlertid må alle disse tingene skje før du noensinne vil være klar til å handle live. Ta deg tid til å studere og praktisere og dine sjanser for suksess vil skyte i været.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked