Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Programmer for valutahandel
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Det finnes mange typer handelsprogramvare, fra tradingsoftware som skal hjelpe deg å gjøre bedre teknisk analyse, til automatiske handelsroboter som tar seg av ordreadminstrasjon og annet.

Hensikten med alle disse programmene er å assistere traderen, eller i all enkelt å øke avkastningen på en portefølje. Dersom programvaren ikke hjelper å møte dette kriteriet, er det ingen grunn til å benytte den.

Valutaroboter er som regel ikke noe folk flest kan tjene penger på. Dett er verktøy for den priviligerte eliten, og ikke for alle de andre. En valutarobot som hjelper deg med tradingen finnes allerede, og nå er det tydelig at robotene har funnet sin plass på traderbordet.

Med en smart tradingstrategi handel i valuta er det mulig å si noe om hva som vil skje med kursene i markedet, enten det er valutakursen eller aksjene man ønsker å se på.

Den er ikke 100% nøyaktig, og ingen kan være helt sikre på hva som kommer til å skje i markedet, men ifølge noen er den god nok til å kunne tjene mye penger. Det er likvel ikke et argument man bør stole på. De fleste handelsroboter er nemlig like gode som det å kaste krone og mynt, og hvis man skulle være så heldig å tjene penger er det sannsynligvis bare flaks.

De som har analysert forex roboter vet at det finnes mange dårlige roboter der ute, men også noen som overrasker stort og gjør det mulig å tjene penger med jevn avkastning. De beste robotene er selvfølgelig ikke gratis, men det er mulig å kjøpe handelsroboter.

Noen aksjeroboter og valutaroboter kan vise til astronomiske tall, og hvis man hadde fulgt robotens signaler til punkt og prikke ville man tjent veldig mye penger. Det at de har tjent veldig mye penger tidligere, er ingen garanti for at det skal fortsette, men man blir jo fristet til å prøve, når man ser at man kunne investert 1000 kroner og gjørt om dette beløpet til 500.000 kroner på bare noen uker. Dette er imponerende, helt til man forstår at dette kun er hypotetiske tall, eller de har kjørt testene i etterkant når de visste hvilke kriterier algoritmen ville gjøre det bra på. Ingen handelsroboter fungerer under alle markedsforhold.

Husk at en valutarobot ikke er nøyaktig og at den ikke kan garantere rikdom for noen. Det kan ikke en gang de beste og dyreste robotene gjøre.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked

Algoritmehandel

Algoritmehandel: beste roboter på markedet?