Bollinger bånd enkelt forklart

Bollinger bånd enkelt forklart
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Bollinger band brukes til å representere den dynamiske bevegelse og volatilitet av bestemte valutapar i løpet av hver børsdag. Disse bandene kan gi mer informasjon enn handelspartnerne kanaler også. I tider med ekstreme kursbevegelser, kan disse bandene hjelpe handelsfolk dra nytte av overkjøpte eller oversolgt markedene, så lenge de betaler oppmerksomhet til de langsiktige trender. Den tilbyr også handelsmenn muligheten til å planlegge inngang og utganger for å maksimere sin profitt og minimere sine tap.

Enkelt sagt, Bollinger band er forventet høy og lav bevegelse av en valuta pair er prisen basert på gjeldende glidende gjennomsnitt. Som prisene bevege meg mot høyere grense av bandene markedet har en tendens til å reagere som om overkjøpt og vil reversere sin retning. Som prisene beveger seg mot den nedre grensen for bandene, prisene en tendens til å slå som om oversolgt. Imidlertid må disse bandene i seg selv bli bekreftet ved å merke den generelle trenden av en bestemt valuta pair. Dersom utviklingen går ned så dine beste handler oppstår når prisene beveger seg mot den øvre grensen av bandene, fordi det naturlige trykket i band og den generelle trenden gi mer salgspress.

Bollinger band er mest nyttig når handel to tidsrammer under trenden du ser på. Hvis du følger 30 minutter tidsrammen for handel så du bør være klar trend på det 120 minutt tidsramme når vi leter etter reversering. På 30 minutter diagram Bollinger band vil begynne å snevre som volatilitet og volum reduserer. Dette innsnevring gir mulighet for en avslapnings handel gir mulighet til å få betydelig profitt.

For eksempel, hvis den langsiktige trenden er opp og du ser de Bollinger band kommer sammen, er det tid til å planlegge din oppføring når de er innenfor 10 pips fra hverandre. Som pris volum plukker opp og prisen pausene over Bollinger bandet og prisen stenger over bandet så kan du kjøpe valutaparet plassere en stopp på den nedre bandet, og i mange tilfeller at trenden vil fortsette opp slik at du kan tjene basert på pengene ledelse reglene.

En enkel måte å tjene på bruk av Bollinger band, er å se etter når prisene berøre enten øverst eller nederst bandet. Dersom den langsiktige trenden er ned, og at prisen berører øvre bandet, det er en god mulighet for at prisen vil reversere og gå minst til midten bandet før rygging. Det samme gjelder for når den langsiktige trenden er opp og prisen berører bunnen bandet. På dette punktet vil prisen ofte reversere og gå minst til midten bandet hvis ikke gå forbi som den langsiktige trenden fortsetter.

Sammendrag: Bollinger band kan være et nyttig verktøy når det brukes riktig. Du kan bruke dem til å merke høye og lave poeng, oppføring og utganger, samt bruke dem til å hjelpe spot trend reversering. Bollinger band er best brukt med bekrefter signaler fra andre tekniske indikatorer samt fundamental analyse av dagens marked.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked