Bruk MACD til å predikere en trend

Bruk MACD til å predikere en trend
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

MACD trending er veldig enkel. Det vil tillate deg å tjene en veldig spesifikk diagram profil. Alle kan bruke en MACD trend trading strategi for å tjene penger. Det fungerer gang på gang, og tilbyr et svært høyt antall vellykkede handler.

Vi vil bruke et eksempel for å demonstrere hvordan denne typen trading-strategi fungerer. For dette eksempelet bruker en 60 minutters chart. Husk skjønt, 90 og 120 minutt diagrammer er også akseptabelt.

Det første trinnet er å sette opp diagrammet. Du skal bruke lysestakene å overvåke pris handling og for signaler. Du må også sette en MACD indikator på kartbildet med følgende innstillinger (12,26,9) - husk, bør det ikke være noen andre indikatorer på kartbildet.

Du skal bruke en lysestake som oppsettet bar for å hjelpe gjenkjenne handelsmuligheter med denne metoden. Vi jobber med trender i disse typer bransjer. Uavhengig av om trendene går opp eller ned, fungerer oppsettet på samme måte.

Oppsettet baren du leter etter er den nyeste baren med den mest aktuelle pris. Du leter etter en bar hvor hele baren er minst dobbelt så lang som kroppen av baren. For eksempel dekkes hele linjen over tidsperioden et spenn på 100 pips fra høyeste høyt til lavest lav i perioden. Imidlertid må kroppen av lyset, som er det området som omfatter åpningen og sluttkursene, ikke overstige 50 pips for å kvalifisere som setup bar.

Det finnes et stort antall barer som passer denne beskrivelsen. Hva du leter etter er volatiliteten i den tidsrammen og ikke ville kursbevegelser.

Deretter må du trade bekreftelse fra din setup bar, som krever å se på i baren rett før oppsettet bar. I en oppadgående trend markedet vil du være på jakt etter oppsettet baren for å ha en høyere høy og en høyere lav enn den forrige bar. Fargen på handelen bekreftelse baren trenger ikke å være den samme, så lenge det har en pris høy som er høyere og en pris lav som er lavere enn den forrige bar.

Du må nå bruke MACD histogrammet for å bekrefte trenden - dette er veldig enkelt å gjøre. I en oppadgående trend og for å kjøpe ved bestilling, må du ha minimum fem barer over null linjen. Hvis oppsettet baren skjer på den femte linjen, så er dette fortsatt en go signal.

Nå er alle brikkene er på plass, siden du trenger for å bestemme din inngang, utgang og beskyttende stopper plassering. Plasser din oppføring 2 pips over det høyeste punktet på settet opp bar. Du vil også plassere en beskyttende stopp minst 5 pips under innstilt opp baren, men ikke mer enn 10 pips under det laveste punktet på settet opp bar, avhengig av risikotoleranse og gode penger styringsprinsipper.

Nå som du har oppgitt handel og ha en beskyttende stopp i stedet du trenger å bestemme når man skal avslutte handelen. Det er alltid best å avslutte en kjøper handel mens markedet er fortsatt stigende og for å avslutte salg handler mens markedet er fortsatt fallende. Ikke prøv å kalle det nøyaktige høye eller eksakt lavt som dette vil koste deg mer penger i det lange løp.

Basert på dine pengene ledelse reglene, hvis den potensielle tapet for denne handelen er 30 pips, bør du målrette et overskudd på mellom 60 og 90 pips å avslutte. Så i dette tilfellet, vil du bare trenger å være midt mellom 30% og 50% av tiden for å være vellykket.

Sammendrag: MACD trending er svært enkel og kan brukes til å profittere både effektivt og konsekvent. Det anbefales at du praktiserer denne strategien med en demo-konto, før du er sikker på at du har en komplett forståelse av inn-og utganger. Denne enkle strategien kan brukes til å gjøre en masse penger hvis overvåket nøye.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked