Hva du skal se etter i en tradingplattform

Hva du skal se etter i en tradingplattform
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Selv før du noen gang satt inn penger på en megling konto må du ha en mulighet til å teste noen kartlegging og handelsplattformer at megleren du har valgt har for sine handelsmenn å bruke. Disse funksjonene skal være fullt operativ i demo kontoer som de fleste tradere lar deg øve med i begynnelsen. Uansett om du skal handle deg selv, åpner en administrert konto eller bruke en form for automatisert handel, og vite hvordan plattformen fungerer, kan dens tilbøyelighet for glidning og hvor raskt handlene gjennomføres gjøre en stor forskjell i din evne til profitt.

Det aller første du trenger å vite er hvor nøyaktig prisingen er i forhold til sanntid sitater fra en annen kilde. Ofte en megler vil vise sin egen quote fôr som kan være ganske forskjellig fra den sanne prisen på valuta og mens det kan være en god og sunn forklaring på dette avviket, etterlater det rom for tvil i sinnet til den næringsdrivende. Samt å sikre sitater er korrekte, må ditt eget utstyr og Internett-tilkoblinger være av tilstrekkelig kvalitet for å sikre rettidig data streaming og nøyaktige priser når de utfører en handel. Hvis dine handler forsinket med bare sekunder kan du gå glipp din optimale trading vindu spesielt ved handel små tidsrammer. Samtidig må du vite at dine handler blir utført i sanntid. Å ha sanntidsdata hjelper ikke hvis dine handler ikke utføres selve andre som du plasserer dem. Igjen måtte vente på en andre lag eller en langsom plattform vil koste deg penger som du aldri kan hente inn.

Markedsanalyse, spesielt evnen til å trekke diagrammer som fungerer for deg, er et annet stort spørsmål ved vurdering kartleggingsverktøy pakker. Du bør kunne se dine diagrammer og gjøre handler uten å måtte forlate programmet. Dette tillater deg å vite nøyaktig hvorfor du plassere en handel og være i stand til å følge gjennomføringen sammen med dine indikatorer. Å ha en levende nyhetsfeed er ønskelig, men for fundamental analyse er det ofte best å finne en uavhengig kilde til informasjon. Din megler bør gi deg høydepunktene til nyheter, samt en økonomisk prognoser kalender.

Sikkerhet og oppetid går hånd i hånd. Ofte sikkerhet oppgraderinger er utført i helgene når de mest aktive handel er nedstengt. Også når du planlegger oppgraderinger hvis en megler ofte tidsplaner dem i løpet av uken kan det være et tegn på at de ikke betaler oppmerksomhet til behovene til deres handelsmenn og signalisere en tid for å flytte kontoen din. Sikkerhet betyr også at dine data og kontoen er trygge når overfører økonomiske data.

Sammendrag: plukke riktig programvare for å handle med er like viktig som å plukke den rette valutamegler og like viktig som å plukke den rette handelssystemet. Hvis du ikke klarer å fullføre din handel på grunn av programvaren så er du like godt av ikke handel. Dra nytte av de demo kontoer som tilbys, samt eventuelle mikro trading kontoer når du starter med en ny megler som disse enkle trinnene kan bety mye penger for deg i fremtiden.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked