Kan du stole på valutamegleren?

Kan du stole på valutamegleren?
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Det er viktig å kunne stole på din valutamegler. En valutamegler fungerer akkurat som alle andre selskap som leverer økonomi-tjenester, i den forstand at de håndterer pengene dine, det er derfor etablere tillit i din valgte megleren er så viktig.

For det første anbefales det at du foreta en detaljert gjennomgang av valgt valutamegler hjemmeside. Det er viktig å lese all informasjon som har blitt gjort tilgjengelig for deg ved din valutamegler. Vær oppmerksom på både grunnleggende og mer detaljert informasjon - herunder meglerens adresse og kontaktinformasjon, samt selskapets saksbehandlere. Selskapets hjemmeside bør også kunne fortelle deg hvordan Megler er organisert - enten det er et aksjeselskap eller en LLC. Se også etter eventuelle regulatoriske organisasjoner eller noen profesjonelle organisasjoner som valutamegleren er medlem av.

Dernest bør du bruke den informasjonen som du har samlet seg for å gjennomføre noen kryssreferere. Du bør se opp megleren navn og adresse, så vel som sine saksbehandlere og organisasjonene at selskapet er medlem av. Det er også en god idé å finne noen anmeldelser på din valgte valutamegler. Men ikke huske at noen anmeldelser vil bli enten positivt eller negativt forutinntatt, så ikke alt du leser, vil være sant. Ideelt sett bør du kontakte noen kunder du kan som har sendt inn anmeldelser, slik at du kan spørre dem noen oppfølgingsspørsmål. Du må bestemme selv om, som kundevurderinger at du leser er verdt noe av din vurdering.

For det tredje, og sjekker med National Futures Association (NFA) er en god ide, for å se om din valgte valutamegler er registrert med denne organisasjonen. NFA er handelen gruppen av Forex bransjen, så egentlig bør du se bort fra valutamegler som ikke er registrert hos dem.

Til slutt, ville det også være en god ide å søke Better Business Bureau (BBB), for å se etter eventuelle klager som har blitt reist mot selskapet av valget ditt. Vanligvis er det ikke et problem hvis din valgte megler har klager mot dem, men det er viktig å finne ut om hvordan selskapet håndterte og løst disse problemene.

Sammendrag: du bare trenger å bruke sunn fornuft og naturlige instinkter å avgjøre hvorvidt en valutamegler er troverdig. Selv ved å gjennomføre noen innledende undersøkelser av valgt megler, vil du oppdage at du vil kunne etablere noen tillit i megleren mye raskere. Husker selv, som virkelig, pleier du å bygge tillit over tid med din valgte valutamegler. Du føler deg kanskje ubehagelig å handle og investere med større mengder kapital i utgangspunktet, med den nylig valgte megleren - men dette er naturlig. Etter litt tid, hvis megleren har vært god for deg og du har vært fornøyd med deres tjeneste, kan du da føle deg mer trygg på å øke mengden kapital som du handle og investere med dem.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked