Valutahandel svindel

Valutahandel svindel
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Dessverre er det noen online valutameglere der ute, som er rent der ute for å få sine hender på pengene dine. De fleste av online valutameglere er legit og svindlere tendens til å bli tatt ut ganske raskt, men det er best å være trygg enn lei.

Online valutameglere som svindel sine kunder, kan komme unna med det i ganske lang tid, ettersom de fortsatt har en tendens til å yte tjenester som er like god som de tjenester legitime meglere. Men de svindel sine kunder ved å lyve for dem, lading spreads som er høyere og mer kostbare enn de sprer lovet. Den gjennomsnittlige megleren vil tilby en spredning av rundt 2-3 pips, mens den gjennomsnittlige scamming megler, vil gi en spredning på ca 7-8 pips - noen kanskje mindre betalt og noen kan lade mer - det er egentlig avhengig av megleren. Hva du bør bekymre deg for, er hvorvidt megler du velger lyver til deg. Selv om 7-8 pips ikke høres så ille, vil det sikkert legge opp i det lange løp, og hvis din megler lyver til deg, kanskje du lurer på hva annet de gjemmer seg fra deg.

Online valutameglere som scam sine kunder tjene mye penger, til tross for at de sprer er ikke spesielt høyere. Grunnen til at de ikke tar betalt extortionate sprer skyldes sannsynligvis det faktum at svært høye spreader ville være mye mer merkbar. Svindlere slippe unna med å lade litt høyere marginer og gjøre en masse penger, siden de pleier å svindel mange klienter. Selv om den gjennomsnittlige kunden av en svindel megler gjør bare noen få handler pr dag, hvis scamming megleren har en enorm kundebase, vil de være i stand til svindelen en betydelig sum penger.

Noen online valutameglere, vil svindel sine kunder ved å jakte sine stopp. Meglere vet hvor deres kunder plasserer sine stopp, noe som betyr at de har evnen til å jage de stopper plassert av sine klienter, som igjen føre til at stillingene til sine kunder for å lukke.

Heldigvis i USA, både et byrå kalt CFTC (Commodity Futures Trading Commission) og en organisasjon kjent som NFA (National Futures Association), har sprukket ned på disse online valutamegleren svindel.

Aldri gå til en megler som ikke er registrert med en tilsynsorgan. Hvis du ser på en megler som er basert i USA, sørg for å bekrefte at de er en FCM (Futures Commission Merchant) med CFTC og sikre at de er medlem av NFA. Hvis megleren at du vurderer å jobbe med, ikke er regulert av enten CFTC heller NFA, bør du definitivt være på vakt - faktisk, anbefales det at se bort fra dem og gå videre. Husk at CFTC og NFA er både viktig, siden de ble laget for å beskytte allmennheten fra:

- Bedrageri

- Manipulering

- Fornærmende handelspraksis.

Selv om det kan noen ganger være vanskelig å skille mellom regulerte meglere og uregulerte Ones, er det sterkt anbefalt at du gjør ditt beste for å finne ut, da det kan spare deg for mye penger i det lange løp. Husk at CFTC og NFA gjelder bare for online valutameglere som er basert i USA. Heldigvis skjønt, det er mange andre etater og organisasjoner som tjener til å beskytte allmennheten av andre nasjoner fra svindel, manipulasjon og fornærmende handelspraksis også. Det er igjen sterkt anbefalt at du ikke din forskning. Du bør aldri vurdere å gjøre et innskudd med en online valutamegler, som ikke er registrert med eller regulert av noen nasjonal etat eller organisasjon.

Sammendrag: Det er meglere der ute som scam sine kunder gjennom enten kostbare pålegg eller jakt stopp - eller noen ganger begge deler. Heldigvis finnes det byråer der ute også, som tjener til å hindre at disse svindlere fra å komme unna med det. Men vil du fortsatt må gjennomføre bakgrunnen forskning på meglere du vurdere, ettersom ikke alle meglere er registrert med eller regulert av noen nasjonale organer eller organisasjoner. Selv om en megler virker lovende og legit, er det best å være sikker snarere enn beklager, hvis de ikke er regulert.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked