Viktigheten av mental trening for spekulanter

Viktigheten av mental trening for spekulanter
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Ofte psykologi av handel blir et hett tema som mange tradere børsten til side og tenke kun kort etter at de har falt offer for problemer knyttet til følelser av handel og mistet en god del penger. De fleste begynner handelsfolk mener at mental trening for valutamarkedet er bortkastet tid, men de mest vellykkede handelsfolk med langsiktige karrierer vet at treningen deres sinn for å akseptere realitetene i markedet og tillate dem å visualisere vinnende strategier foregår langt borte fra dataskjermen. Det er en grunnleggende Law of Attraction som sier, Du vil aldri oppnå suksess før ditt bevisste sinn mener det er mulig å lykkes.

Napoleon Hill i sitt banebrytende verk, Think and Grow Rich han veldig tydelig frem denne sannheten i sin uttalelse: Uansett hva menneskets sinn kan tenke og tro det kan oppnå. Aldri har sannere ord blitt talt. JFK i en tale like før sin død ba om romfartsprogrammet å sette en mann på månen før tiåret avsluttet og det gjorde bare at fordi en mann mente det kunne gjøres, og han overført at troen til en organisasjon og en nasjon. Men spiller det ikke hvor motivasjonen kommer fra for din suksess, må den brennende ønske bli fremmet før du virkelig kan tjene penger trading valuta.

Så hva slags trening gjør hjernen din må du spørre? Det første du må bestemme er hva som utgjør mental trening og hvordan kan du passe det inn børsdag. Mental trening kan komme i form av lesing, meditasjon, yoga og konsentrasjon, men den mest effektive treningen kommer når du er i stand til å få tankene inn i en åpen tilstand enten når du er trøtt, hvile eller meditere. Dette tillater deg å omprogrammere de blokkerer veier som står i veien for mange tradere og gå videre fra dette punktet. Nøye planlagt affirmations er hva Mr. Hill foreslått for hans lesere vei tilbake i 1926 da han jobbet på prosjektet hans for Mr. Andrew Carnegie.

Sette opp affirmations for deg selv er svært enkel, men du må sørge for at du planlegger positive resultater og at noen går over dem før du begynner å bruke dem gjør mye fornuftig. Styrker sinnet med positiv tenkning bidrar til å bygge din styrke når handelspartnere situasjoner begynner å gå mot deg, og vil tillate deg å fortsette handelen uten å forstyrre dine mønstre. Alt dette kan virke som om drepe deg hvis du aldri har prøvd det, men det gjør en forskjell for handelsfolk hver dag.

Sammendrag: du kan handle og tjene penger uten å gå gjennom mental trening, men karrieren din vil aldri bli så lenge eller så vellykket som den næringsdrivende som går inn i hver trading session forberedt mentalt. Profesjonelle idrettsutøvere bruke tid på å forberede seg mentalt, og det bare faller i linje som handelsfolk som bruker sitt sinn for å gjøre rask beslutning verdt tusenvis av dollar gjør det samme.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked