Aggressive valutahandel strategier

Aggressive valutahandel strategier
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Den lokke av raske penger bringer mange mennesker til online valuta trading scene og de fleste mennesker blir bundet opp, prøver å gjøre daglige fortjeneste som investerer i korte tidsrammer, der prisene er svært volatile. Men de fleste av de beste tradere og de holder alle pengene bare sted mellom 1 og 5 bestillinger per år, siden de har funnet en måte å tjene mer betydelig fortjeneste på hver av sine fag. Selv om dette ikke kan virke aggressiv, disse handelsfolk ofte risikerer så mye som 50% av deres kontoer for å sikre overskudd i de hundretusener og kanskje millioner av dollar. Det virkelige spørsmålet som skal besvares er: hvordan kan du dra nytte av denne type handel og tjene litt penger?

Identifisere den langsiktige trenden er det første du må gjøre, for å plassere en handel i denne størrelsesorden. Hvis du ser på EUR / USD i løpet av midten av 2011, vil du oppdage at den beveget seg i en kanal som var ca 500 pips bredt i over 3 måneder. Når det brøt ut av denne kanalen den fortsatte å bevege seg ned for 800 pips før korrigerer til 76% Fibonacci-nivå før du slår ned i ytterligere 1000 pips til denne typen langsiktige trader.

Vurdere effekten av å ha en $ 5000 dollar konto og hva en 1000 pip vellykket handel ville bety for deg. Dersom handel minispill mye du ville ha en gevinst på 20% for året på en enkelt handel. I denne økonomiske tiden når bankene tilbyr 2% rente eller mindre, er en avkastning på 20% fantastisk. Denne handelen tatt til rett tid, kan ha gitt nesten 1800 pips.

Forex markedet er volatilt, og du må være forberedt på denne volatiliteten når man prøver denne type handel. Basert på et diagram som beskriver ovenfor handelen riktig punkt å selge ville ha vært mellom $ 1,4000 og $ 1.3900. Hadde du tatt denne handelen, ville du hatt til å pines gjennom nesten to uker med en 100 pip eller større tap på kontoen din før markedet fortsatte i nedadgående trend. Men når gjennom det punktet at pengene var der for å ta. Big handlene krever guts til å være utholdende.

En annen nøkkel til denne type handel er å ikke prøve og forutsi utviklingen, la det utvikle og deretter ri bølgen. Vent på brekke, gjennomføre din handel og stole på trenden. Husk at du handler for den langsiktige og som kan bety noen måneder ikke dager. Du søker for stor fortjeneste. Markedet kommer til å korrigere seg som den trenden fortsetter, og du må tåle disse pullbacks med ro. Vær forsiktig med etterfølgende stopp for å lukke da du vil bli stoppet ut på en korreksjon, og må kanskje vente i månedsvis for å finne en annen handel.

Sammendrag: vil du finne at handel disse langsiktige trender vil finne stor fortjeneste, men reglene for pengene ledelse går ut av vinduet når du har en liten konto. Du kan finne deg selv med mer enn 30% av kontoen på linjen, men du bør finne at overskuddet på disse handlene mer enn veie opp for det.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked