Bruk mini-lots til å beskytte innskuddet på din valutahandel konto

Bruk mini-lots til å beskytte innskuddet på din valutahandel konto
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Valutahandel innebærer å anskaffe en valuta når samtidig selge en ekstra valuta. Hver valuta handel krever derfor to valutaer. Den vanlige størrelsen på en valuta pair er 100.000 enheter, anerkjent som en standard mye.

I de fleste tilfeller trenger begynner handelsmenn ikke har erfaring eller kapital til å risikere eksponering knyttet til standard børspost handler. På grunn av dette, de fleste online valutameglere tilbyr muligheten til å handle mini masse uttrykt 10.000 enheter per masse i motsetning til de 100.000 enhetene representert ved en standard mye. For en ny trader, mini masse er et effektivt verktøy for å våge seg inn i valutahandel uten å avsløre hele kontoen til risiko.

Før du kan gjenkjenne fordelene med en mini mye, er det avgjørende å vurdere begrepet en pip. Et pip vil være den minste økningen som en valuta pair kan flytte. For de fleste valutapar, er en pip faktisk endring av den fjerde desimalen i valutakursen. For eksempel, hvis EUR / USD er notert til 1,3067 og den flyttes til 1.3068, har det hevet seg en pip. Verdien av en pip beregnes av størrelse fra partiet som er absolutt handles. Så bør du kjøpe en standard mye på 100.000 EUR / USD på 1,5567 og det går til 1,5568, en 1-pip farten, da verdien av handelen din har økt med $ 10 (eller 100 000 x 0,0001).

Hvis vi gjorde nøyaktig samme beregning ved hjelp av en mini mye, så vi ville multiplisere en pip av størrelsen på en 10 000 mini mye i motsetning til den vanlige 100 000 mye. Så 10 000 x 0,0001 = 1 dollar. Når du handler en vanlig mye, er verdien i den pip $ 10, men ved handel en mini mye verdien av en pip er 1 dollar. Dette er riktig når den amerikanske dollaren kan være andre, eller sitert, valuta i par.

Den faktiske verdien av handel minis er i allsidigheten det gir i matchende handelen størrelsen til en akseptabel grad av risiko. Som et eksempel, anta du bestemme å ta en lang posisjon inne i USD / JPY. La oss anta at din inngangspunkt er 103,55, og at du har satt dine stop-loss ordre 15 pips borte på 103,40. I tilfelle du har $ 1000 i din trading konto, den maksimale trusselen bør du ta i noen handel er 3% av en handel hovedstad. Siden din kapital er $ 1000, er 3% av kapitalen din 30 dollar. Når du blir stoppet ut av denne handelen, og du tilfeldigvis Trading A mini mye, skal du kaste 15 dollar. Men hvis du er klar til å sette hele 3% i fare $ 30, er det mulig å handle to mini masse og få makt og nytte av noen innflytelse. Når du ble bare handler vanlige masse, ville denne handelen ikke være oppnåelige skyldes at en 15-pip tap ville være $ 150 og det er 15% av ens $ 1000 trading kapital. Gitt toleranse på 3% av porteføljen, dette er for mye penger å risikere på en enkelt handel.

Mini masse aktiverer en trader til å justere mengden innflytelse i hver enkelt handel. Med mini kontrakter, kan du handle tilsvarende en vanlig mye ved bare handle ti minis. For de som kun ønsker å handle en halvparten av en vanlig mye, kan du gjøre det ved å få fem mini masse.

Sammendrag: mini masse tilby fleksibilitet som standard mange ikke gjør det. Gjerne, hvis valutaen megler presenterer deg 100:1 utnytte, deretter for en konto på $ 1000, kan du handle opp til ti minis om gangen. Antallet minis handles bør reguleres av hvor mye risiko du er i stand til å tåle hvis handelen går galt, tilsier fornuftig pengene ledelse at du ikke skal risikere mer enn 2 til 3% per handel.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked