Faste stopp-ordre og glidende stopp-ordre - hva er forskjellen

Faste stopp-ordre og glidende stopp-ordre - hva er forskjellen
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Hvis du har vært handel i mer enn fem minutter, vil du forstå viktigheten av å plassere stopp på det tidspunktet du plasserer en handel. Protective stop / loss ordre beskytte trading konto fra å bli ødelagt av en voldsom marked reversering. Imidlertid oppstår spørsmålet om når eller om å flytte en stopper en gang i handelen har flyttet inn i penger. I klassisk Forex mote, det er ingen reell rett eller galt svar, og svaret faktisk ligger innenfor trading plan og psykologisk tilnærming til valutatrading.

Den første situasjonen som kan oppstå er at markedet beveger seg i din favør etter at du har lagt inn en ordre og du har nå muligheten til å flytte stopp til en stilling som fullstendig beskytter din konto. I utgangspunktet gir deg en nøytral handel bør markedet bevege seg mot deg på et senere tidspunkt. Markedet reverserer så og treffer din stop / loss, og derfor hadde du en handel, men ikke gjøre noen penger eller tape noen penger annen enn spredning.

Den andre situasjonen er den samme bortsett fra at du ikke flytter stopp og mens markedet retraced det igjen slått i din favør og fortsatte i den retningen du opprinnelig forventet, og du treffer din fortjeneste mål og tjene penger på handelen.

Den endelige situasjonen i denne Trifecta av etterfølgende stopper er når du plasserer en handel og den beveger seg i din favør. Du bestemmer ikke å flytte stop / loss i tilfelle av en retracement og markedet gjør veien tilbake. Men i dette tilfellet at prisen fortsetter å bevege seg mot deg til du blir endelig stoppet ut, produsere et tap i denne handelen. I dette tilfellet hadde du en lønnsom handel og muligheten til å holde fra å tape penger, men du valgte å holde kurset, og det koster deg penger.

I analysen må du bestemme hvilke av disse situasjonene er best for din stil av handel. Visualisering deg selv i denne typen situasjon og vurderer alternativer og følelser i den eneste måten du kan bestemme. Men før du plasserer en handel du må bestemme på det sporet du vil følge. Endre ditt sinn i midten av en handel setter en farlig presedens for fremtidige handler og til slutt vil føre til beslutningsvegring i din handel.

Igjen er det ingen rett eller galt svar som du kan bli gitt. Svaret kommer fra handel analyse. Når du har gjort en rekke handler du vil ha utviklet nok data til å se hva som skjer med dine handler. Hvis denne typen situasjon oppstår til du ofte, kan deretter endre den tiden av dagen du handle stoppe denne type marked reversering skjer til deg. Bare ved å spore dine handler og gjøre forsiktige notater, i din handel journal, er du i stand til å oppdage denne typen problemer.

Sammendrag: spotting feil i ditt handelssystem og psykologi er en nøkkel til å bli en langsiktig vellykket valuta handelsmann. Når du har utviklet denne typen bevissthet, vil du være godt på vei til langsiktig suksess. Aldri gjør endringer på direkten. Kontroller at du har en solid trading strategi som du har testet, og deretter gjøre endringer basert på hvordan du reagerer på endrede markedsforhold og muligheter som du identifiserer løpet av dine anmeldelser.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked