Unngå fatale feil i valutahandel

Unngå fatale feil i valutahandel
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Å være klar over fatale feil, kan holde deg og din trading konto levende og godt lenge nok, slik at du kan lære å handle lønnsomt og tjene penger. Dårlig og over engstelige handelsfolk gjøre de samme feilene om og om igjen. Unngå disse feilene og du har mulighet til å lykkes som en valuta handelsmann.

Den første fatal feil av sviktende næringsdrivende er mangelen på et handelssystem. Ansette et sett med regler som du kan følge for hver handel øker sterkt sjansene for suksess. Et handelssystem gir deg objektivitet og evne til å unngå å gjøre følelsesmessige feil. Den kan fortelle deg om forholdene ligger til rette for å handle, samt når du skal beholde pengene i lommen. En riktig utformet trading system bidrar til å gi deg en systematisk tilnærming til markedet og øke sjansene for suksess. Ikke følge systemet du opprettet for å hjelpe deg overskudd er den største feilen du kan gjøre.

Kortslutning deg selv når det gjelder utdanning i Forex markedet, er den andre store feil at sviktende tradere gjør. Handelsmenn som ikke tar seg tid til å lese om markedet hver dag vil raskt finne seg å bli blakk. Den andre plassen de ikke klarer er å ikke bruke ekstra tid på å lære mer om de indikatorene de bruker og måter å gjøre dem mer nyttige. Utdanning kommer i fire forskjellige måter, didaktisk læring, veiledning, erfaring og daglig lesing. Kortslutning selv i noen av disse disiplinene vil alvorlig skadet din suksess.

Å nekte å ansette en pengene ledelse eller risk / reward strategien til slutt vil føre deg til en tom trading konto. Penger administrasjon hjelper deg å beskytte dine midler, men det lar deg også dra nytte av lønnsomme bransjer og vokse kontoen eksponentielt. Vellykkede handelsfolk forstå at handel er et tall spillet, og de fordeler du kan ta, uansett hvor liten, kan utgjøre hele forskjellen.

Forstå den emosjonelle trekningen av markedet er en annen feil at nye tradere gjør. Markedene blir flyttet følelsesmessig til tider som svar på verdens hendelser, og du må være klar over disse som de forårsaker endringer i tekniske leser av markedet. Også er det en eufori forbundet med å vinne handler som fører deg til å gjøre feil akkurat som ønsket om å få enda når du gjør en dårlig handel kan føre til ytterligere dårlige trades siden du ikke kan ta kloke avgjørelser uten en angrerettsperioden.

Sammendrag: Det krever disiplin å følge trinnene av erfarne og suksessrike handelsfolk - en disiplin som tar tid å utvikle. Tar tid å investere i utdanning og ansette en del av din handel kapital å utdanne deg selv er et klokt trekk. Holde seg à jour med den økonomiske nyheter er like viktig som godt. Unnlate å dra nytte av alle punktene nevnt ovenfor vil avslutte karrieren fort, mens søknad bare en liten bit av dedikasjon til dem vil kraftig forbedre din evne til fortjeneste og etter alt det er derfor vi handle i første omgang.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked