Fem verktøy alle valutaspekulanter trenger

Fem verktøy alle valutaspekulanter trenger
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Som med alle typer arbeid, er det visse typer verktøy som du trenger for å gi deg selv med den beste muligheten for suksess. Trading Forex er ikke annerledes, mens det er en overflod av verktøy tilgjengelig for å kjøpe, kan de fleste av de grunnleggende verktøyene du trenger for å lykkes være hadde gratis. Det er fem grunnleggende verktøy hver handelsmann bør ha, og vi vil diskutere disse verktøyene i denne artikkelen.

Det første verktøyet som bør være tilgjengelig på skrivebordet er en verdensklokke. Denne klokken skal gi deg den tidssonen de store markedene, slik at du kan være klar over de mest aktive tidene i hvert marked. Å være klar over handel ganger i hvert marked kan du se og handle når det er størst aktivitet og volum. I de mest aktive handel tider, trender og tekniske indikatorer operere i en noe forutsigbar måte.

Den nest viktigste verktøy for enhver næringsdrivende er en kalender av den finansielle verdens viktigste amerikanske økonomiske hendelser. Mange av disse kunngjøringene er utført på samme tid, og på samme dag hver uke og måned. Det bør også gi oppdateringer av noe nytt og viktig informasjon, samt høydepunkter fra planlagte kunngjøringer. Forstå virkningene av planlagte økonomiske kunngjøringer som jobb rapporter i USA, vil tillate deg å unngå ekstremt volatile tider og resultat fra forutsigbare beveger seg rundt visse hendelser.

En up-to-date valutakalkulator vil gi deg konstant opplysninger om detaljhandel utveksling av en valuta mot en annen. Denne satsen vil nesten alltid være forskjellig fra den hastigheten som du er i stand til å handle, på grunn av megler sprer og forsinkelser i internett-feeder. Imidlertid vil en live valutaomregner vise deg hva detaljhandelen trender har vært, for enhver person valuta, for tidsperioden du velger.

I forbindelse med en konsert valutakalkulator, kan bruke en live feed for valutakursene gi deg forhåndsvarsel om flytting av valutapar før at informasjon er tilgjengelig via handelsplattform. Selv om du ikke kan være i stand til å handle etter de satser som er tilgjengelige i live feed, er du fortsatt i stand til å se bevegelsen før det som skjer. Igjen gir dette deg en heads up på trenden før den beveger seg, og også lar deg fange toppene som oppstår under eller like før finansielle kunngjøringer.

Den endelige verktøyet er en pip verdi kalkulator som vil tillate deg å forstå og beregne verdien av hver enkelt pip for en bestemt valuta pair. Du kan velge å sette verdien av pip for en standard eller ikke-standard mye, slik at du kan beregne fortjeneste og tap på et øyeblikk.

Sammendrag: Disse trading verktøy kan finnes i en rekke steder på Internett uten kostnad. Imidlertid vil mange meglere gi deg disse verktøyene, eller du kan kjøpe en rekke programmer som kan gi deg den samme informasjonen. Mens meglere kan tilby samme type verktøy som har blitt diskutert, vil disse verktøyene være knyttet til feeder deres som kan bli forsinket, men opererer i fellesskap med sin handelsplattform. Det er best å bruke de verktøyene som diskuteres fra en uavhengig kilde som ikke er knyttet til din handelsplattform. På denne måten kan du være sikker på å ha up-to-date, saklig og pålitelig informasjon.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked