Hybride meglere og markedspleiere

Hybride meglere og markedspleiere
26. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Retail market makere og elektronisk kommunikasjonsnett (ECN) valutameglere er de to hovedtyper av meglere i Forex markedet i dag. Men hybrid ECN meglere begynner å dukke opp og de gjør betydelige sprut med små valutaeffekter handelsmenn i dag. Det er klare ulemper til begge detaljhandel market makere og ECN-modell meglere, når det gjelder å jobbe med små handelsmenn, særlig de handel med under $ 10.000 US tilgjengelig for handel.

De merkbare fordelene med ECN trading har det meste å gjøre med den rettferdighet som dine handler håndteres og det faktum at du kan ofte handle uten en spredning i det hele tatt. Men market maker tilbyr faste sprer og ingen provisjoner og lar deg bruke deres kartlegging programvare. Kombinasjonen av disse to meglerforetak stilene har ikke skapt et begrep annet enn hybrid megler som ennå. Den uregulert natur dagens valutameglere og markedet som helhet gjør det vanskelig for meglere å identifisere seg slik siden de fleste meglere bære pels en ECN men er faktisk market makere. En ekte hybrid kan noteres ved å merke en litt bredere spredning enn en sann ECN og en push for et volum på handler basert på denne bredere spredning.

Hybrid valutameglere tar ikke betalt en provisjon per handel og bestått alle større masse handler direkte til bankene i transaksjoner som kalles Straight Through Processing (STP). Disse prisene blir aldri re-sitert i deres programvare. Hybrid megleren vil aldri bli en stopp jeger på deres programvare, de vil heller ikke handle mot deg. Dette reduserer interessekonflikten som er så utbredt i market maker meglere. Faktisk, de fleste av disse meglere oppmuntre høyt volum stiler av handel fordi de tjener penger på volumet av handler som du gjør i motsetning til provisjon eller andre mer skumle former tar penger fra handelsmenn.

Det er flere forskjellige fordeler ved å bruke en hybrid stil av megler:

1) De har ikke anti skalperte regler.

2) De går ikke stopper jakt rundt store støtte og motstand poeng.

3) Du er i stand til å få presisjon 5 siffer prising.

4) Det er lettere å handle nyhetene siden du ikke handler mot huset.

5) Pålegg kan plasseres innenfor de sprer seg slik at for bedre mulighet til hodebunnen markedet.

6) I påvente pålegg, stopp og lønnsomhetsmål er synlige for ingen, men den enkelte næringsdrivende inntil de blir henrettet.

7) Prisene ikke er re-sitert Når du plasserer handel tvinger deg til å revurdere din posisjon raskt.

Sammendrag: uavhengig av hvilken type megler du velger å bruke når handel valuta det er viktig å forstå begrensning og fordelene av hver type plattform. Mens hybrid megleren er relativt nytt, vil det snart bli en standard, spesielt for små tradere selv om de ofte krever en litt høyere innskudd (vanligvis rundt $ 500 US) i forhold til noen market makere som lar deg handle med $ 200 eller mindre. Studer former for megler i markedet og plukke den stilen som passer din handel stilen best.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked