Forskjellen mellom ECN valutameglere og markedspleiere

Forskjellen mellom ECN valutameglere og markedspleiere
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

En av de mest omtalte personer i Forex verden, er på temaet velge valutameglere, mange ønsker å vite hvor de kan føle seg mest trygge med sine penger og sine fag. De valutamarkedene er i utgangspunktet uregulert over hele verden og så de prisene som du får fra en megler kan variere sterkt fra de prisene som du får fra en annen megler. Det finnes to typer valutameglere som opererer og de er kjent som: elektronisk kommunikasjonsnett (ECN) meglere og sluttbrukermarkedet beslutningstakere.

Market maker sette sine egne priser på deres proprietære kartlegging eller handelsplattformer. Dette satte pris basert på hva de mener er best for dem som de er de du handler mot, nesten som en bookmaker gjør i idrett. Ofte lå de av handlene til andre handelsmenn, men det som vanligvis skjer er at når du kjøper de selger, og når du selger de kjøper. Dette gir mulighet for næringsdrivende å gi deg en fast spread siden de er de innstillingen budet og salgskurs. Som sport bookmakere, market makere ofte at de har en interessekonflikt med sine kunder og de vil ofte oppleve at de tar avgjørelser i sin favør, og ikke i den næringsdrivendes retning.

ECN meglere imidlertid passere prisene de får fra flere ulike banker, og deretter vise de beste mulige priser til sine forhandlere. Ofte i svært likvide og volatile markeder kan du være i stand til å handle uten spredning i det hele tatt. Selvfølgelig oppstår spørsmålet da om hvordan de tjener penger. ECN meglere tjene penger ved å belaste deg en fast kommisjon for hver handel du gjør. Men trenger du aldri å bekymre seg om interessekonfliktene som du ser med market makere.

Market maker vanligvis tilby deg proprietær kartlegging programvare mens ECN meglere ikke gjør det. Trading prisene med en market maker er vanligvis glattere gjør det vanskeligere å hodebunnen overskudd i et veldig lite tidsrom, mens du er i stand til å få mye bedre priser uten pålegg i løpet av flyktige handelspartnere ganger fra ECN hus. En ekte ECN megleren vil aldri handle mot deg, men vil passere bestillingen videre til en annen bank eller kunde. Market maker kan stoppe deg ut ved å manipulere priser, samt aldri å la dine handler for å nå sine resultatmål. Market maker også motet skalpering av aldri tillate rask handel å være ferdig til den prisen som du søker.

Sammendrag: å finne en valutamegleren som er en sann ECN er veldig vanskelig, men det anbefales at du bruker en ECN megler hvis mulig. Men på grunn av mangel på regulering, er det svært vanskelig å fortelle om en megler som annonserer som en ECN, forteller sannheten. De minimale forskrifter som er på plass og næringen selv må håndheve en mye bedre sannhet i reklame regelverk. Dette skjer mer og mer som trader blir mer sofistikert. Det er hybrid forhandlere som er en del market maker og del ECN, men de er for en annen dag. Må også huske, at det er mange svært anbefalte, troverdig og legitimt valutameglere som er i faktisk detaljhandelen market makere. Hvis du finner en lovende megler og så lenge de er også regulert av myndighetene, vil du være i orden.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked