Pivot Point vesentlig for avkastning i valutamarkedet

Pivot Point vesentlig for avkastning i valutamarkedet
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Dreiepunkt handel brukes av Forex handelsfolk, for å beregne støtte og motstand basert på tidligere prisnivå. Disse punktene bidra til å bekrefte over-kjøpt eller over-solgt forhold. Støtte og motstand linjer er plassert i begynnelsen av din handel sesjon og tradere må vente til prisen å berøre noen av disse på tegn før du gjør en inntreden i markedet. Dreiepunkter ble ansatt av tradere lenge før innføringen av datamaskinen til markedet som de gir en solid grafisk fremstilling av hvordan prisen kan reagere på linjer med støtte og motstand.

Diagrammet for en valuta pair kan bare flytte opp, ned eller sidelengs i en kanal. Prisene reagerer å presse mye som en gummistrikk gjør. Når det er strukket for langt i en retning det vil sprette tilbake i den andre retningen. Men i motsetning til en gummistrikk markedet kan bare omgruppere for et øyeblikk og så fortsette i samme retning. Dreiepunkter fungere som sluttpunkt for vår gummistrikk slik at valutaparet å omgruppere. Mange kartlegging pakker vil beregne dem praktisk for deg.

Dreiepunkter krever nøyaktige matematiske beregninger, og det er bare ett riktig sett for noen 24 timers periode. De regnet med å bruke de åpne, høye, lave og tett tall fra dagen før. Hvis kartlegging pakken ikke har et omdreiningspunkt kalkulator, vil et raskt søk på internett finner du en gratis en. Antallet oppføring poeng du vil utvikle bruker disse typer poeng er direkte relatert til den tidsrammen du handler. Jo lengre tidsramme du bruker færre dreiepunkter som vil være tilgjengelig.

Dreiepunkter fungerer best i en trend i markedet og kan gi deg et overslag over den høye og den lave til neste dag. De fleste kalkulatorer for dem vil gi deg 8 støtte og motstandsnivåer.

Pivot poeng kan gi deg en eksakt oppføring og exit punkt i motsetning til å legge inn handler i midten av trekket. Når prisen når et dreiepunkt og en annen indikator som Relative Strength Index (RSI) viser en overkjøpt eller oversolgt tilstand da dette er et godt poeng å gjennomføre en handel. Hvis dreiepunkter sammenfaller med en Fibonacci nivå dette er bare en ytterligere bekreftelse på en handel oppføring. Som et punkt blir kontaktet hvis det ikke er bekreftelse av en annen indikator bør du være ute av markedet og vente på en annen mulighet. Det er mulig at vilkårene for en handel vil bli møtt som prisen går til en av den ekstra støtte eller motstandsnivåer utviklet av dreiepunkter.

Oftest handel i løpet av en dag vil bo mellom den første støtten linje du tegner og den første motstand linje som du tegner. Men når en av disse linjene er brutt, vil det trekke andre langsiktige tradere i markedet som vanligvis fører til en videreføring av trenden basert på andre fundamentale faktorer. Utvikle dine kunnskaper om støtte og motstand linjer vil hjelpe deg enormt når du bruker disse typer poeng å handle valuta.

Sammendrag: Det en rekke elementer som er involvert med dreiepunkt handel, men hvis du tar deg tid til å lære å beregne og plotte disse punktene, og ta din favoritt overkjøpt og oversolgt indikator og legge dem sammen, kan du utvikle din egen trading system. Dette vil være et system som er bare din og gir deg muligheter som andre ikke kan se.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked