Råvarehandel-indeksen

Råvarehandel-indeksen
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

Varen kanal indikatoren (CCI) ble utviklet av Donald Lambert og brukes av stadig flere tekniske tradere å markere sykliske trender i en rekke ulike finansielle markeder. Opprinnelig utviklet for å overvåke overkjøpte og oversolgt forhold til CCI måler forholdet mellom pris og et glidende gjennomsnitt. Den CCI er kjent som en ledende indikator og så nøyaktigheten er veldig avhengig av tidsintervallet du handle. Standardtiden for de fleste kartleggingsverktøy pakker er 20, men kan du gjøre det mye mer nøyaktig ved å følge disse trinnene.

1) Åpne kartlegging programvare og sette den på tidsramme som du normalt handle.

2) Finn to oppturer eller to nedturer på kartbildet.

3) Record tidsforskjellen mellom disse to punktene.

4) Del tidsintervallet med 3 gitt deg 1/3 av tiden syklusen som CCI tidsintervall.

For eksempel, hvis du handler en hourly diagram og du har to lows den første på 10 og deretter 36 timer senere du merker en annen lavt så du ville dele 36 med 3 gi deg en tidsramme intervall på 13 til å inngå den CCI-indikatoren på diagrammet.

Den CCI-indikatoren forutsetter at markedet vil bevege seg i sykluser og kan omsettes som de fleste andre oscillatorer når en divergens oppstår. Et avvik er når CCI viser én ting, mens prisen handlingen gjør en annen. Dette er vanligvis et tegn på at prisen vil være på vei i en annen retning snart.

CCI tilbyr handelsmuligheter i markeder som trending i lengre tidsrammer. Men hvis du handle kortere frister, kan du bruke CCI i tillegg, men du kan få mer falske signaler i kortere tidsintervaller.

For å handle en nedadgående bevegelse i med CCI du leter etter et oppsett som har indikatoren flytte over 100 merket med prisene fortsetter å stige. Du leter etter den CCI å begynne å falle som prisene stiger. Dette er divergens og når CCI krysser under 100 kan du plassere selger valutaparet. Penger ledelse i CCI handel er en 1-1 risiko belønning rasjon. Stopper plasseres en pip over eller under den siste høyt og profitt er tatt når du kommer til et overskudd som er lik stoppe. Mange tradere vil åpne to handler om gangen basert på denne strategien og lukke en ut etter reglene ovenfor, og la en til å kjøre med en etterfølgende stopp.

Sammendrag: Råvareindeksen er en ledende indikator som tilbyr handelsmenn muligheten til resultatet i en rekke ulike tidsrammer. Det er rimelig nøyaktig på lengre tidsrammer hvis tilpasses de riktige innstillingene. På kortere tidsrammer gir det ofte en falsk signal før den sanne signalet kommer sammen og kan whipsaw deg ut av markedet hvis du ikke er forsiktig. Pengene ledelse er klart definert ved hjelp av denne strategien og som alltid disiplin bør spille en stor del av trading-strategi.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked