Når er det lurt å selge en valuta eller en aksje?

Når er det lurt å selge en valuta eller en aksje?
27. mai 2024 av TJEN 1 MILLION / Handle valuta

En av de viktigste elementene i valuta trading har å gjøre med overvåking exit strategi. Det innebærer å forstå din risikotoleranse samt en grunnleggende forståelse av hvordan markedet fungerer. Forex kontoer har en rapport som heter realisert gevinst / tap og denne rapporten aksjer med deg akkurat hvor mye penger du har gjort eller tapt på hver handel. Mange kartlegging pakker tilbyr en funksjon som viser deg urealisert gevinst / tap på kartene dine. Dette er sanntid penger som du enten lage eller tape på de åpne posisjoner. Inntil handelen er avsluttet du ikke har gjort eller mistet noe. Så er det godt å lære å realisere fortjeneste.

Forutsatt at du har en trading system på plass og du vet hvor ofte det handelssystem produserer en vinnende handel for deg, og deretter det neste trinnet er å få et bedre bilde på hvordan å avslutte dine handler for å dra nytte av lønnsomme bransjer. Den mest bemerkelsesverdige måte å avslutte handler er å innse at tidsbestemt pressemeldinger forårsake ofte en periode med volatiliteten som er uforklarlig ved en fundamental eller teknisk analyse og for det store flertall av næringsdrivende, vi skal være ute av markedet. Ta gevinst eller tap før nyhetene og gå en tur, ta en lur eller få noe å spise. Bare ikke handle under nyheter eller minst 4 timer etter at den har blitt utgitt.

Etterfølgende stopp er kanskje den beste måten å beskytte vinnende handlene fra å bli tapere, men når du bruker en etterfølgende stopp må du tillate små retracements eller du vil finne deg selv med et stort antall nøytrale handler som bare tjener penger for megleren din. La oss se på et eksempel fra EUR / USD.

Du åpner en lang posisjon på paret på 1,3010 basert på trading system og sette en stopp ved 1,2980 som representerer risikoen lederstilling. Nesten umiddelbart valutaparet beveger seg opp til 1.330 og du føler deg ganske bra. Du tror paret vil fortsette å gå opp, men du ønsker ikke å tape noen penger på dette punktet, og slik at du flytter din stopper for break even punktet på 1,3010. Valutaparet boder på dette punktet og handler sidelengs for noen tidsperioder, men dine indikatorer fortsatt peker til en større oppover trekk. Som den neste store markedet åpner, nye handelsmenn komme inn og ta noen fortjeneste tvinger prisen ned til du blir stoppet ut av markedet og ender opp med en nøytral handel. I de neste få tidsperiodene prisen fortsetter sin oppadgående bevegelse som du gjettet men på dette punktet sitter du på sidelinjen.

Denne type scenario skjer hele tiden fordi vår risikostrategi og våre følelser ikke fungerer sammen. Hvis du virkelig trodde handelen vil fortsette så la det sitte på til du har du belønne del låst. For eksempel er din nåværende risk / reward forholdet 2:01 fordi du vet at systemet produserer vinnere 50% av tiden. Så i dette tilfellet med en stopp satt til 30 pips du ville måtte tjene ved 60 pips for å møte dine penger retningslinjer for forvaltningen. Men trakk deg ut tidlig ved å ta risikoen ut av tabellen og ødela muligheten for å la din handel å jobbe i din favør. Når du har utviklet en strategi som fungerer for deg, la det virke og la tallene for å ta deg hvor du vil gå. Ikke prøv å tvinge vinnende bransjer og aldri henge på å miste handler utover din risikotoleranse.

Sammendrag: hver trader har sine egne spesielle metoder og vaner, selv når handel med nøyaktig samme reglene som andre. Forstå din egen risiko / belønning og følge den innenfor din trading system, vil tillate deg å la dine vinnere løpe og begrense taperne med minimale tap.

eToro gratis demo

Prøv eToro (Gratis demo)

Super-populære eToro har millioner av brukere, og har blitt en favoritt blant tradere i Norge. Her kan du prøve en gratis demo av eToro (bytt til en ekte konto og handle med egne penger når du ønsker).

Tjen penger på internett

Hvordan tjene penger på internett

Mye rart har blitt skrevet om det å tjene penger på internett - mye er bløff, tull og svindel! Her er en liten guide som lærer deg hvordan du virkelig kan bruke internett til å tjene penger.

Valuta programmer

Valuta programmer

Å gjøre nøyaktige analyser er en forutsetning for å tjene penger på valutahandel. Det er ikke mange som er i stand til dette, og det krever at man samler inn store mengder data, analyserer disse data og tolker resultatet.

Valutarobot

Valutarobot

En handelsrobot er et automatisk trading system og hensikten er å tjene penger, eller oppnå avkastning, på valutahandel. I mange tilfeller er det likevel det motsatte som skjer, og man taper penger.

Programmer for valutahandel

Programmer for valutahandel

Det finnes mange programmer for valutahandel og annen finanshandel. I dag trenger du ikke laste ned eller installere noen programmer, fordi din nettmegler allerede tilbyr alt du trenger direkte i nettleseren.

Valutakurser

Valutakurser

Hva bestemmer prisen på en valuta i forhold til en annen valuta? Hvor kan du tjene penger på svingninger i valutakurser? Svaret finnes her.

Valutamarked

Valutamarked

Valutamarkedet er døgnåpent og desentralisert, til forskjell fra aksjebørser verden over som har bestemte åpningstider og er sentralisert. Les mer om det spennende valutamarkedet her.

Valutatrading

Valutatrading

Valutatrading innebærer høy risiko, spesielt dersom man handler ved derivater som CFD. For noen tradere er det nettopp dette som er ønskelig, fordi dette også gir mulighet til høyere avkastning.

Valutahandel

Valutahandel

Å handle valuta med det formål å tjene penger er ikke noe som passer for alle. Spekulanter og valutatradere kan gjøre seg gode penger i valutamarkedet, men før man begynner må man forstå risikoen.

Verdens største finans marked

Verdens største finans marked